Ondernemend

Herwers Nissan in de top van Nederland

Herwers Nissan heeft dit jaar de tweede plek bemachtigd met het jaarlijkse Nissan Dealer Award-programma. Een mooie prestatie waar de Herwers Groep heel blij mee is. Vol vertrouwen en met de komst van nieuwe modellen op korte termijn gaat Herwers Nissan de toekomst tegemoet.

Door middel van het Nissan Dealer Award-programma toetst Nissan Nederland alle Nissandealers op kwaliteit, klantvriendelijkheid en verkoopprestaties. Herwers belandde aan de hand van deze resultaten in de top en dat is niet voor het eerst. In de afgelopen jaren belandde Herwers vaker in de top van Nederland waarvan meerdere malen op de hoogste positie.
“Het afgelopen jaar hebben we ondanks de bijzondere omstandigheden alles op alles gezet om onze kwaliteit te blijven verbeteren en waarborgen. Dat maakt ons extra trots op deze prestatie. Dit is niet alleen gelukt dankzij onze collega’s, maar ook dankzij onze klanten. Die willen we bij deze dan ook enorm bedanken”, zegt Maarten Wullink, brandmanager Nissan van de Herwers Groep.

Wullink laat weten alles op alles te blijven zetten om deze koers vast te houden. “Deze beloning motiveert ons om naar het hoogste podium te kruipen. We blijven voor de top gaan.” Met deze prestatie gaat Herwers vol goede moed het nieuwe Nissan-jaar tegemoet. Dat wordt afgetrapt met de komst van het nieuwste model: de nieuwe Qashqai, die halverwege juni in de showrooms zal verschijnen. Later zal ook het eerste volledig elektrische model van Nissan verschijnen: de Ariya.