Ondernemend

Goede voornemens?Of liever slimme voornemens?

Wat heb je liever? ‘ Het roer moet om ’ of ‘ iedere stap is er één ’
En wat denk je dat je langer volhoudt?

Bij fit20 zijn we van het laatste: ‘iedere stap is er één,’ en dat houden we gewoon het hele jaar met je vol, iedere week, een echte stap. En bij fit20 is dat een slimme stap, want de fitness training die we bij fit20 doen is zó uitgekiend, dat die ene stap in de week, je veel resultaat oplevert. Binnen 3 maanden zijn fit20’ers al sterker, fitter en soepeler en zijn ‘pijntjes’ verminderd of verdwenen. De resultaten die deelnemers op de langere termijn merken zijn o.a. dat ze sneller herstellen na inspanning, dat hun conditie verbetert, dat hun concentratie verbetert en dat ze meer aankunnen dan dat ze dachten.

Daarnaast is het een makkie om te komen, omdat je een afspraak hebt met jouw personal trainer. En wanneer je er niet bent, bellen we je op om te vragen wanneer je wel kan komen. We zijn de positieve stok achter de deur. Omkleden is niet nodig, er is geen afleiding in de studio, en de training doe je maar 1x in de week 20 minuten, geconcentreerd, voor het optimale resultaat.

Mensen trainen even voor, tijdens of na hun werk, in de lunchpauze samen met een collega, of op de avond met hun partner of net voor hun favoriete serie begint. Omdat we altijd met een personal trainer trainen, zorgen we ervoor dat de training altijd aangepast is op jouw lichaam. Jij doet dus wat jij kan of je nou 23 bent of 92.

Wil je dit een keer gratis komen uitproberen? Kijk dan op www.fit20.nl of bel met:

fit20 Apeldoorn Noord,
Boogschutterstraat 1, 055-8200216

fit20 Apeldoorn Zuid
Oude Apeldoornseweg 41, 055-2034019

fit20 Deventer
Gotlandstraat 9A, 0570 – 820 224