Ondernemend

Geen valse beloften bij Zipper Clinics

Jenny Ketel zwaait de imposante deur van het pand aan de Deventerstraat in Apeldoorn open en je staat direct in de stijlvol ingerichte hal van Zipper Clinics voor esthetische behandelingen, opgericht door Floortje Zipper en Michel Cromheecke.

Jenny Ketel was chirurg tot eind 2016 in het Gelre Ziekenhuis locatie Zutphen: ,,Ik was ruim 26 jaar chirurg en sloot recent mijn ziekenhuiscarrière af. Ik opereerde alle facetten van de chirurgie, met als specialisatie de behandeling van (borst)kankerpatiënten. Een mooi vak gericht om de zieke mens beter te maken. Vanuit interesse heb ik ook ruim 10 jaar ervaring in de cosmetiek op het vlak van zogenaamde injectables. Hier speelt meer een wensbehandeling, om dat waar mensen ontevreden over zijn, mooier te maken. Dat spreekt mij erg aan.” Een mooie overgang naar de Zipper Clinics dus: ,,Ja zeker.”

Naar de Zipper Clinics ga je dus voor een esthetische behandeling: ,,Ja, bij ons kun je terecht voor plastische chirurgie en injectables. Als we het over het eerste hebben dan gaat het bijvoorbeeld over een ooglidcorrectie, liposuctie, borstvergroting, of verkleining, de buik armen en benen. En je kunt er terecht voor behandeling met injectables zoals Botuline Toxine en Fillers. Onze werkwijze daarbij is dat we eerst een (gratis) consult doen waarna een vrijblijvend advies volgt. We merken dat cliënten het nodig hebben. Dan bekijken we waar de behandeling plaats zal vinden.”

Zipper Clinics heeft verschillende vestigingen: ,,We zitten ook in Enschede, Zwolle en Groningen. De intake en injectables doen we o.a.in Apeldoorn. Andere behandelingen vinden op andere locaties plaats. En de samenwerking met een ziekenhuis gebeurt in Heerenveen. Cosmetische behandelingen hadden nog wel eens een negatief imago. Dat zie je veranderen, het is meer vertrouwd geraakt. Voor ons zijn deskundigheid en betrouwbaarheid dan ook heel belangrijk. In onze klinieken doen we alleen behandelingen die bewezen effectief (op basis van wetenschappelijk onderzoek) en veilig zijn. We spreken vooraf goed door wat iemand kan verwachten. Dit geldt voor zowel het resultaat als de kosten, voor- en nazorg. Geen valse verwachtingen dus. Jonger kunnen we je niet maken, wel kunnen we je er beter uit laten zien.” 

Esthetisch mooier maken, is toch een beleving: ,,Ja en nee. Als iemand zich stoort aan diepe rimpels, of lijnen waardoor ze een strenger uiterlijk ervaren. Daar kan iemand psychisch onder lijden. Vermoeid raken van een sterke frons in het voorhoofd, of overhangende oogleden is heel reëel. Het is mooi dat we daar heel geschikte behandelingen voor hebben om dat op te lossen en/of te verzachten. Dat is voor mij, of zeg maar Zipper Clinic, het ultieme doel. Iemand weer blij en comfortabel te laten zijn met zijn uiterlijk. Mensen knappen er van op en ervaren verlichting. Dat is waar het over gaat en daar doe je het voor.” 

Meer informatie over de behandelingen is te vinden op www.zipperclinics.nl