Ondernemend

Fuite Kerstconcert is terug

APELDOORN – De Grote Kerk aan de Loolaan is op woensdag 14 december opnieuw het decor voor het Fuite Kerstconcert. Net als bij de meest recente uitvoering is het concert ook dit jaar een muzikale samenwerking tussen het christelijk mannenkoor De Lofzang uit Heerde en Gospelkoor SIGN uit Epe.

Het Fuite Kerstconcert is inmiddels een bekend en gewaardeerd kerstconcert. Het trekt elke keer veel bezoekers uit Apeldoorn en omgeving. De geboorte van Jezus Christus is een bijzonder heilsfeit dat met stille verwondering en ook met vreugdevolle blijdschap bezongen wordt. De Lofzang, dat onder leiding staat van Jacob Schenk en SIGN, onder leiding van Remco Hakkert, zijn afzonderlijk en ook samen te horen tijdens dit concert.

Naast de koren is er ook muzikale medewerking van Gerwin van der Plaats (orgel), Wilco Veldkamp (vleugel), kamerorkest Ichthus onder leiding van Robert Cekov, Erica Vogel (zang en dwarsfluit), Oxana Tijssen (harp) en Maurice van Dijk op trompet. Het is concert wordt mede mogelijk gemaakt door de naamgever van het concert, Bakkerij Fuite. De toegangskaarten zijn gratis. Wel is er een collecte om de kosten te dekken. Waar en wanneer de kaarten beschikbaar zijn, dat leest u binnenkort in Nieuwsblad Stedendriehoek.