Ondernemend

fit20: voor bureau tijgers en praktijk buffels

fit20 bestaat uit kleinschalige studio’s voor personal fitness training waar deelnemers in 20 minuten per week worden getraind om fitter, sterker en soepeler te worden. Inmiddels doet fit20 Apeldoorn dit op 2 locaties en worden er wekelijks zo’n 400 mensen getraind door de 9 personal trainers.

Hilde Scherrewitz eigenaresse van fit20 Apeldoorn: ‘De fit20 training is erop gericht om het lichaam zo sterk, fit, veerkrachtig, soepel en gezond te maken of te houden. Ieder lichaam heeft dat nodig, of je nu de hele dag achter je bureau zit of de hele dag fysiek aan het werk bent. 
 
 
Dirk-Richard Knol, 36 jaar, adviseur bij BDO: ‘Ik heb een full time+ baan en zit voor mijn werk de hele dag achter mijn computer. Daarnaast heb ik een gezin met een prachtige vrouw en 3 jonge kinderen wat veel van mijn tijd vergt. fit20 is daarom ideaal voor mij, de training past in mijn werkweek. 
 
Ik merk aan alles dat ik train: ik voel mij fitter, ik heb meer energie, tillen (van mijn kinderen en de boodschappentassen ;)) kost geen enkele moeite, ik heb minder rugklachten en als ik ze heb zijn ze sneller over. Verder is mijn conditie uitstekend door de fit20 training. Dit merk ik als ik eens tijd heb om te wielrennen of hardlopen. Ik zet consequent een prima prestatie neer, zelfs als ik deze activiteiten al maanden niet heb gedaan. Dat is fijn om te merken! 
 
Ik train samen met een collega, dat vind ik wel zo gezellig en we hebben een leuke personal trainster die ons tot het uiterste drijft, echt top!’
 
 
Franciska Veldhuis, 47 jaar, eigenaresse van Zorgcis: ‘Ik werk in de zorg en moet voor mijn werk dagelijks mensen tillen, wassen en verzorgen. Het is dus erg belangrijk dat ik fit en sterk blijft om mijn werk goed uit te kunnen voeren. 
 
fit20 helpt mij enorm hierbij! Mijn houding is verbeterd, mijn nek- en schouderklachten zijn over gegaan en ik merk dat ik veel sterker geworden ben, doordat het tillen makkelijker gaat. 
 
Ik heb eigen bedrijf en daarom weinig vrije tijd. Die 20 minuten is dus echt ideaal. Ik vind het ook een leuke training, het is uitdagend en de personal trainer zorgt dat je het goed doet en is de positieve stok achter de deur. Ik ga daarom trouw elke week, al jaren! Tussendoor moest ik door omstandigheden even met de training stoppen. Dit heb ik goed gemerkt, alle klachtjes en pijntjes waar ik mee kwam kwamen geleidelijk aan weer terug. Ik ben blij dat ik weer begonnen ben!’
 
 
De fit20 training is gratis uit te proberen. Je kan je hiervoor opgeven via de site: www.fit20.nl
 
 
fit20 Apeldoorn Noord, Boogschutterstraat 1, 055-8200216
 
fit20 Apeldoorn Zuid, Oude Apeldoornseweg 41, 055-2034019