Ondernemend

fit20: van jongvolwassen tot hoogbejaard

fit20 bestaat uit kleinschalige studio’s voor personal fitness training waar deelnemers in 20 minuten per de week worden getraind. Doel is om fit, sterker, robuuster en gezonder te worden. Inmiddels doet fit20 Apeldoorn dit op 2 locaties en worden er wekelijks zo’n 400 mensen getraind door de 9 personal trainers.

Hilde Scherrewitz, eigenaresse van fit20 Apeldoorn: ‘Het mooie van de trainingsmethode van fit20 is dat we iedereen kunnen trainen, omdat we een persoonlijk trainingsschema maken. Geen lichaam is hetzelfde, dus iedereen kan bij ons op zijn of haar eigen niveau trainen.’

Twee voorbeelden hiervan zijn onze jongste deelnemer Lars, 21 jaar en onze oudste deelnemer de heer Motman, 92 jaar.

Lars studeert in Driebergen en moet ‘s avonds nog veel zelfstudie doen. ‘Dat de training maar één keer in de week is en 20 minuten duurt is voor mijn drukke schema ideaal. De training is uitdagend en enorm intensief! Het maximale wordt eruit gehaald en het is zo fijn om even flink mijn lichaam te gebruiken en even niet mijn hoofd. Ik ben energieker en sterker en zie er beter uit sinds ik de training doe. Ik ben echt laaiend enthousiast!’ aldus Lars.

De heer Motman traint inmiddels 1,5 jaar bij ons en merkt grote verschillen in zijn lichaam. ‘Ik ben bijvoorbeeld veel soepeler geworden in mijn rug en schouders. Hierdoor gaan allerlei simpele activiteiten als wassen en aankleden veel gemakkelijker. Verder is mijn evenwicht verbeterd, kan ik langer staan en kan ik mijn lichaam beter controleren en aansturen. Dit merk ik vooral goed wanneer ik ga golfen. Ik ben veel stabieler in mijn spel en kan het makkelijker en langer volhouden.

Ik ben ooit begonnen met fit20 op aanraden van mijn dochter. Ik wilde na een periode van ziekte weer wat fitter worden. fit20 is een uitkomst gebleken! 

De fit20 training is gratis uit te proberen.
Je kan je hiervoor opgeven via de site: www.fit20.nl
fit20 Apeldoorn Noord fit20 Apeldoorn Zuid
Boogschutterstraat 1 Oude Apeldoornseweg 41
055-8200216055-2034019