Ondernemend

Fit20 is er voor de drukbezette zakenlieden en flierefluitende pensionado’s

fit20 bestaat uit kleinschalige studio’s voor personal fitness training waar deelnemers in 20 minuten per week worden getraind om fitter, sterker en soepeler te worden. Inmiddels doet fit20 Apeldoorn dit op 2 locaties en worden er wekelijks zo’n 400 mensen getraind door de 9 personal trainers.

Hilde Scherrewitz eigenaresse van fit20 Apeldoorn: ‘De fit20 training is erop gericht om het lichaam zo sterk, fit, veerkrachtig, soepel en gezond te maken of te houden. Omdat wij personal training geven passen we de training aan op degene die we voor ons hebben, dus iedereen kan deze training ook doen.

Johan Dijkgraaf (40 jaar), DGA Dijkgraaf-Reinders: ‘Ik train nu zo’n 6,5 jaar bij fit20 en nog altijd naar volle tevredenheid, een prima rendement uit een beperkte investering!

Ik voel mij rustig na mijn training, ontstresst, ik heb weer meer ruimte in mijn hoofd en meer energie. Ik voel mij fit en actief en ben prima opgewassen tegen de taken die ik moet doen en ik heb geen last meer van rugklachten. Ik ben fysiek en hierdoor ook mentaal sterk.

Daarnaast houd ik de training goed vol, doordat het maar 20 minuten is. Ik hoef mij niet om te kleden en het is op afspraak, dus een vast agendapunt in mijn drukke week. Ook is het geruststellend dat ik iedere week tijd besteed aan mijn gezondheid en mij daar niet in allerlei bochten voor hoef te wringen. Ik ben echt heel enthousiast!

Rob (73 jaar) en Luda (72 jaar) Oostendorp: Rob: ‘Ik was heel sceptisch over fit20, niet zweten en maar 20 minuten, dat kan niet goed zijn dacht ik.

Omdat wij 2 gratis lessen van onze vrienden cadeau kregen, zijn we het toch maar gaan proberen. We waren meteen verkocht!’

Luda: Ik houd erg van wandelen en ik merk dat ik dit veel gemakkelijker doe met meer souplesse en meer uithoudingsvermogen, zeker bij het omhoog lopen. Sinds ik fit20 doe zijn verschillende bloedwaarden waaronder cholesterol verbetert en dat is natuurlijk heel goed nieuws! Verder is de training afgelopen wanneer ik er genoeg van heb, (ik ben niet zo’n trainings-liefhebber, ik ga liever naar buiten) dus perfect voor mij!

Rob: ‘Ik merk het bij het stoeien met de kleinkinderen, ik kan ze weer gemakkelijk de lucht in gooien en opvangen! Daarnaast fiets graag, zo’n 100-150km per fietstocht en ook daarin merk ik dat ik meer kracht heb, sneller ben geworden en beter heb leren ademhalen.

Mijn algehele conditie is echt beter en wij hebben beiden echt lol van onze fitte lijven en dat op onze leeftijd!

De fit20 training is gratis uit te proberen. Je kan je hiervoor opgeven via de site: www.fit20.nl

fit20 Apeldoorn Noord Boogschutterstraat 1, 055-8200216

fit20 Apeldoorn Zuid Oude Apeldoornseweg 41, 055-2034019