Ondernemend

Fit in 20 minuten per week

APELDOORN – Uit verschillende onderzoeken blijkt dat het goede voornemen van meer sporten bij velen in zijn of haar top 5 van goede voornemens staat. “Herken je dit?” vraagt Hilde Scherrewitz.

“Onder ‘meer sporten’ verstaan wij vaak dat we 2 à 3 keer in de week een uur moeten trainen. Voor een klein deel van de mensen is dit doel te realiseren, zo’n 1/6. Voor alle anderen is het om verschillende redenen gewoonweg niet haalbaar.”
Ze vervolgt: “Eén van die redenen is tijd. We hebben het altijd druk! Een baan, gezin, partner, vrienden en huishouden neemt al veel van onze tijd in beslag. Ben je dan van nature dol op sporten, dan zul je het niet moeilijk vinden om de resterende tijd hieraan te besteden. Heb je het ‘dol-op-sporten-gen’ niet in jouw pakketje, dan zal het moeilijk voor je zijn om je kostbare vrije tijd hieraan te besteden. Ergens in je achterhoofd weet je natuurlijk wel dat het goed voor je zou zijn om iets aan sport of training te doen. Je zou eigenlijk ook wel fitter willen zijn, minder stijf, wat sterker en gespierder. Maar om daar nou voor naar een sportschool te gaan, 2x per week een uur…”
Gelukkig biedt fit20 een uitkomst, vertelt Hilde. “Door de specifieke manier van trainen, kom je bij fit20 maar één keer in de week 20 minuten trainen en krijg je wél de resultaten die je graag zou willen hebben. Binnen drie maanden ben je fitter, sterker en soepeler, je traint je hele lichaam. Jouw personal trainer zorgt ervoor dat je goed traint, op jouw niveau en je het maximale uit jezelf haalt. Na 20 minuten sta je weer buiten (omkleden is niet nodig) en kun je weer aan het werk, naar je gezin of naar het etentje waar je al zo’n tijd naar hebt uitgekeken.”
“De fit20-training mag je altijd gratis een keer uitproberen in een van onze studio’s in Apeldoorn. Ga naar de website www.fit20.nl of bel Apeldoorn Noord: 055-8200216 of 055-2034019 (Apeldoorn Zuid).”