Ondernemend

Feestelijke opening Jumbo van de Bunt

Wouter van de Bunt heeft zijn volledig vernieuwde Jumbo winkel aan Het Schubertplein in Apeldoorn heropend. Hij heeft geluisterd naar de wensen van zijn klanten en dat is terug te zien in de fantastische nieuwe winkel.

In aanwezigheid van het winkelteam, familie en veel belangstellenden, is de winkel met één druk op de knop geopend. Zeven dagen per week kunnen klanten hier terecht voor een uitgebreid assortiment voor de dagelijkse boodschappen en voor vers bereide producten uit de eigen verskeuken en to go corner.
Wouter van de Bunt vertelt: “Ons doel is om het leuker te maken voor klanten om boodschappen te doen. Het is daarbij belangrijk om in te spelen op, en aan te bieden wat klanten belangrijk vinden. Met deze insteek bieden we net dat beetje extra bij het boodschappen doen, zoals extra verse producten, de laagste prijs, de beste service en een prettige winkelomgeving. Ook elementen zoals verse pizza en een snel kassasysteem zijn hier onderdeel van. We willen dat de klant met een glimlach op het gezicht de winkel weer verlaat.”

In de Jumbo zijn ook schappen gevuld met HEMA assortiment. Hierdoor wordt het boodschappen doen nog leuker en gemakkelijker. Klanten vinden er onder meer kookgerei, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van HEMA.