Ondernemend

‘Eerste lustrum vieren met klanten’

APELDOORN – Sanisale.com en Keukensale.com aan De Voorwaarts 45 (bij Omnisport en schuin boven de MediaMarkt) bestaat vijf jaar en viert dit jubileumfeestje met de klanten. Die kunnen bij gelegenheid rekenen op leuke kortingen.

Eigenaar Henri Alleblas kijkt tevreden terug op de voorbije jaren: “Ik ben blij dat we dit eerste lustrum mogen vieren. Vooral in de beginjaren moesten we opboksen tegen de reeds gevestigde orde. Nu maken we daar zelf deel van uit. Wij onderscheiden ons van andere sanitair- en keukenspecialisten door onze heldere manier van zakendoen. Wij zetten de klanten niet onder druk, maar bieden hen de mogelijkheid om een weloverwogen beslissing te nemen. Dat wordt gewaardeerd en komt onder meer tot uiting in de hoge scores voor betrouwbaarheid die we van klanten mogen ontvangen op de websites Trustpilot en Qasa.nl.”

Wie in de 1600 m2 grote showroom bij Sanisale.com/Keukensale.com een badkamer of keuken wil aanschaffen, krijgt een uitgebreide animatie in 3D aangereikt, die vergezeld gaat van een deskundig advies. “Onze kracht is dat wij meteen een scherpe prijs aanbieden. Bovendien is Sanisale.com/Keukensale.com Apeldoorn zeven dagen per week geopend, als extra service naar de klanten toe. Plus de eigenaren van onze 70 vestigingen in Nederland en België staan zelf in de winkel, hetgeen het persoonlijk contact ten goede komt en eventuele problemen sneller kunnen worden verholpen.”

De klant geheel ontzorgen, dat is het hoofddoel voor het team van Sanisale.com en Keukensale.com. “Wij kunnen desgewenst alles regelen, tot aan de montage toe. We hebben een eigen keukenmonteur in dienst en kunnen nog steeds nieuwe collega’s gebruiken. We leveren maatwerk van de allerhoogste kwaliteit, zoals ook onze apparatuur uit de Duitse en Italiaanse A-merken bestaat. Denk aan Siemens, AEG, Zanussi, Nobilia en Frattini. En we regelen alles voor u, van a tot z. Een goede service staat bij ons hoog in het vaandel!”

Voor meer informatie kan men bellen naar 055-2070720, e-mail apeldoorn@sanisale.com en website www.sanisale.com