Ondernemend

Domino’s verrast Apeldoorn met gratis pizza’s

Apeldoorn – Liefhebbers van pizza kunnen van maandag 16 mei tot en met vrijdag 20 mei hun hart ophalen in Apeldoorn. Daar deelt Domino’s elke dag één uur lang gratis pizza uit. Dit ter ere van het 1 jarig bestaan van de winkel in Apeldoorn Centrum.

Klein gebaar, groot plezierIn 1997 opende Domino’s haar eerste vestiging in Apeldoorn. Na deze vestiging aan de Arnhemse weg, volgden maar liefst 4 andere Domino’s winkels. Op 17 mei viert de vijfde vestiging, in het Centrum van Apeldoorn, haar eerste verjaardag. ‘’En wie jarig is, trakteert.’’ vertelt Daphne van Tienhoven, operations manager van Domino’s vestigingen in Apeldoorn.

‘’We delen dagelijks één uur lang gratis pizza’s uit. Elke dag is een andere winkel in Apeldoorn aan de beurt. We zijn onze trouwe klanten enorm dankbaar voor hun bestellingen en vinden dit een mooie gelegenheid om iets terug te doen. Daarnaast willen we ook inwoners die nog niet bekend zijn met ons of wegens financiële redenen niet in de gelegenheid zijn om pizza te bestellen, laten genieten van onze verse, handgemaakte pizza’s.’’ aldus Daphne.

Elke dag een andere vestiging
De actie vindt plaats van maandag 16 mei tot en met vrijdag 20 mei tussen 12.00 uur en 13.00 uur. Elke dag zal een andere vestiging in Apeldoorn één uur lang haar deuren openen voor gratis afhaal van pizza’s in de smaken Funghi, Pepperoni en Margaritha:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daphne vertelt: ‘’Dit feestje willen we niet alleen in het centrum vieren, maar in heel Apeldoorn. Daarom hebben we de actie verspreid over onze filialen. Na twee coronajaren waarin bezorging nog belangrijker voor ons werd, vinden we het ook fijn om onze klanten fysiek in de winkel te ontmoeten en trakteren.’’

Familiebedrijf
Naast bezorgexperts beschrijft Daphne Domino’s vooral ook als familiebedrijf. ‘’Domino’s is een internationaal bedrijf, maar werkt met een franchiseformule. Je ziet in de winkels vaak hechte teams, bestaande uit broers, zussen, vrienden en vriendinnen.’’ Het is dan ook geen verrassing dat Daphne zelf ook niet de enige van Tienhoven in het bedrijf is. Haar broer Maurice is eigenaar van de vestigingen in Apeldoorn. ‘’Samen gaan we er een fantastische week van maken.’’