Ondernemend

De sportschool voor jong en oud

Als je aan komt rijden op het ‘sportterrein’ in Brummen kun je het sportcentrum niet missen. Vlakbij de voetbalvelden en het zwembad is een grote, ruim opgezette sportschool te vinden waar een royaal aanbod aan activiteiten wordt gegeven. “Wij zijn heel divers, zodat wij voor voor iedereen, jong en oud, een geschikte activiteit hebben. Dat vinden wij belangrijk”, vertelt Fien Seegers die samen met Gert Hippmann het sportcentrum in Brummen runt.

Al 34 jaar een begrip in de omgeving
In januari 2019 is de sportschool alweer 19 jaar gevestigd aan de L.R. Beijnenlaan. Daarvoor hebben wij jaren op een andere locatie gewerkt. Wij bestaan al 34 jaar. Deze locatie, aan de bosrand, is uniek en biedt veel mogelijkheden . Daar maken we dan ook gebruik van. Het sportcentrum heeft een regiofunctie”, vult Gert aan. “Hier trainen mensen uit de regio die verder willen komen in de sport. En mensen die willen sporten, aan hun doelen willen werken , in een ongedwongen sfeer. Het sociale aspect vinden we belangrijk. Bij ons sport iedereen en wij zijn dan ook een afspiegeling van de maatschappij.” 

In het sportcentrum zijn ruime zalen te vinden voor de groepslessen, net als een flink aanbod aan cardio- en krachttoestellen. Voor wie wil is het hier ook mogelijk te trainen met een personal trainer. Zo werk je naar je eigen doelen toe. Dit kan trouwens ook in hele kleine groepjes.

Een royaal aanbod
De activiteiten die worden gegeven bij Sportcentrum Hippmann zijn heel divers: fitnesstraining, BBB, bootcamp, bokszaktraining, combiles, fitplus, jeugdfitness, kickboksen, personal training, pilates, pumpit bbb, x-core/pump-it/bbb, power hoop bbb, spinning, streetdance, total body workout, x-core, yoga, zumba en crossfit. Daarnaast bieden wij dieetadvies, gewichtscontrole, huidplooimeting, trainingsadvies, en een proefles geheel gratis.
Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen met de sportschool of natuurlijk even langs gaan. Zowel voor de professionele sporter als voor recreanten zijn hier volop mogelijkheden.

L.R. Beijnenlaan 20a
6971 LE Brummen
0575 563223
sportcentrum@hippmann.nl
www.hippmann.nl