Ondernemend

Dé onafhankelijke telefoonspecialist

APELDOORN – Welcom bij Bosselaar is dé onafhankelijke telefoonspecialist, gevestigd op De Eglantier sinds mei 2013. Dé winkel voor het afsluiten van mobiele abonnementen (nieuw, verlenging of sim-only), alles-in-één pakketten internet/tv/bellen voor thuis, telefoonverzekeringen en zakelijke vaste (VoIP) telefonie.

Daarnaast heeft de winkel, naast de smartphones ook een ruim assortiment aan accessoires , maar ook kabeltjes, opladers, cartridges, airpods en screenprotectors. De smartphone is een erg belangrijk onderdeel van ieders leven geworden, vertelt eigenaar Gert Bosselaar. “Mailen, bankzaken, Whatsapp. Als er problemen ontstaan kunnen wij een oplossing bieden.”

De klant ontzorgen
Ruim zes jaar geleden opende Welcom haar deuren op de Eglantier en sinds januari 2016 heeft Gert Bosselaar de vestiging definitief overgenomen. Met ruim 20 jaar ervaring in de Telecom is hij voor veel klanten, zowel particulier als zakelijk, de reden om niet online de abonnementen af te sluiten maar binnen te lopen bij Welcom bij Bosselaar. “Het aanbod aan telefonie is groot en de materie is complex. Er is een groeiende groep mensen die hier assistentie bij kan gebruiken. Wat maakt het dat ze naar ons komen? Voor de extra aandacht, het advies op maat en onze excellente service. We zetten altijd één stapje extra voor onze klanten. We willen u ontzorgen en helpen van a tot z. Dat is dé kracht van onze winkel. We hebben sinds kort een hoekje in de winkel ingericht om rustig te zitten. Hier bespreken wij de problemen of juist de wensen onder het genot van een kopje koffie of thee. We willen u de tijd geven met een van onze werknemers.”

Onafhankelijk
Welcom bij Bosselaar is een onafhankelijke telecomwinkel, waar u voor bijna alle providers terecht kunt. Het team helpt u bij overstappen en u bent altijd verzekerd van een eerlijk en onafhankelijk advies. De afgelopen jaren heeft het team zich gespecialiseerd in de merken Samsung en Apple. Dit zijn dan ook de topmerken die in de winkel verkrijgbaar zijn. Ook het overzetten van gegevens bij de aanschaf van een nieuw toestel behoort uiteraard tot de mogelijkheden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om gegevens verloren te zien gaan. Niet-klanten zijn uiteraard ook welkom voor problemen en/of het overzetten van gegevens. Biedt u een toestel aan voor reparatie, krijgt u bij Welcom bij Bosselaar áltijd kosteloos een gelijkwaardig leentoestel mee. “Ik zeg altijd zo: we zijn niet de goedkoopste, maar wel de beste. We proberen u écht te helpen en waarde toe te voegen aan uw aankoop.”

Welcom bij Bosselaar
De Eglantier 119
7329 DC Apeldoorn
T: 055-3030997
E: info@welcombijbosselaar.nl 
I: https://welcombij.nl/winkels/welcom-apeldoorn

Dit artikel komt uit onze ondernemersspecial van week 27. Lees hem hier.