Ondernemend

Custom made interieuradviezen en -ontwerpen bij Di-Design

Di-Design is een nieuwe interieurstore en -studio aan de Soerenseweg 28, die niet alleen uniek meubilair en exclusieve accessoires verkoopt, maar waar u ook terecht kunt voor interieuradvies. Didy Schutte is de drijvende kracht achter dit bedrijf. Zij is gespecialiseerd in het geven van custom made interieuradviezen en -ontwerpen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. De eigenares heeft door de jaren heen al een groot aantal bijzondere projecten, ook in het buitenland, mogen uitvoeren.

De stijl van de store laat zich omschrijven als uniek en bijzonder, soms exotisch, luxueus, stijlvol, elegant, charmant en exclusief met hier en daar wat stoere elementen. Naast maatwerk meubilair, verlichting en vloerkleden vindt men in de store onder andere kandelaars, vazen, servies en unieke stukken geïmporteerd vanuit de hele wereld. Het een moet het ander versterken, vindt de interieurstylist. Exclusiviteit is hierbij heel belangrijk.

Interieurstudio
In de interieurstudio van Di-Design vindt u een groot aantal stalen van stoffen en kleuren. De eigenares heeft een eigen verflijn, waarvan de kleuren terug te zien zijn in de winkel. Didy wijst naar een lange rij lampenkappen, met allerlei soorten bekleding. “Alles is zelf te bepalen. Bij banken wordt er bijvoorbeeld ook overlegd over maatvoering, hoogte en diepte van het zitten, het zitcomfort en natuurlijk welke stof er toegepast wordt.” Tijdens een kennismakingsgesprek gaat de interieurstylist in op uw wensen. Dit wordt vertaald naar een sfeervol interieur waarin u zich thuis voelt. “Ik begeleid het project en de aankoop van a tot z. Ik ga met de mensen op pad en kom bij hen thuis. Ook maak ik zelf de sierkussens voor de finishing touch. Na de oplevering wil ik natuurlijk alleen maar blije gezichten zien.”

Exclusieve kussens
Kussens spelen in Didy’s interieurs een sfeer- en warmte bepalende rol; ze zijn onmisbaar. De eigenares is gespecialiseerd in het maken van sierkussens, die door de bijzondere combinaties en stofkeuzes met veel passie en aandacht uitgekozen zijn. Door toepassing van onder andere veren, knopen en bandjes worden de kussens nog specialer. De luxe sierkussens worden geproduceerd in eigen atelier en worden geleverd inclusief een binnenkussen met eendendons van Nederlands fabricaat. Didy laat zich graag inspireren door de allernieuwste collecties van exclusieve stoffenhuizen. Om goed op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen bezoekt zij regelmatig (internationale) beurzen en volgt zij cursussen en workshops.

Di-Design is maandag en dinsdag op afspraak geopend, woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Parkeren kan gratis op de privéparkeerplaats aan de achterkant van de winkel (Burglaan 1).

 

Soerenseweg 28 (tegenover Orpheus)
7314CE Apeldoorn
T  055 – 519 0226
E  info@di-design.nu
W  www.di-design.nu
w  www.shop.di-design.nu