Ondernemend

‘Clicks & Bricks’ voor uw perfecte vloer

LaminaatenParket.nl is een jong bedrijf met een enthousiaste en moderne mentaliteit. Sinds 2010 levert het bedrijf vloeren door heel Nederland. De afgelopen jaren heeft LaminaatenParket.nl zich ontwikkeld tot één van de grootste spelers op de markt. Sinds ongeveer een half jaar is er ook een vestiging van LaminaatenParket.nl in Apeldoorn, op het adres Vlijtseweg 182. Franchisenemer van deze winkel is Jeroen Bruins.

Hij runt daarmee een van de acht winkels van Laminaat en Parket; de negende zaak opent begin december in Leiden. Bezoekers kunnen ervan verzekerd zijn dat ze bij hem een advies op maat krijgen. “Ik zit inmiddels alweer 27 jaar ‘in de vloeren’. Voorheen heb ik altijd in loondienst gewerkt, maar ik vind het geweldig om nu een eigen winkel te runnen, zoals vroeger mijn overgrootvader en opa dat ook deden in Apeldoorn, in dezelfde branche.” De geboren en getogen Apeldoorner, tegenwoordig woonachtig in De Meern, is daarmee weer ‘thuis’. En op een fijne locatie, tegenover de drukbezochte, inpandige supermarkt Aldi. Bruins heeft ook al fijne maanden achter de rug: “We gaan de koudere wintermaanden in en veel mensen willen dan toch graag nog even een nieuwe vloer of tapijt, al dan niet met vloerverwarming. Ook vanwege de hoge energiekosten, natuurlijk. Ik zeg ook: iedereen die hier binnenkomt, moet kunnen slagen. Desgewenst wordt de vloer ook vakkundig door ons geplaatst.” En met ons bedoelt Jeroen Bruins met name zijn trouwe rechterhand Alex, de man met het technisch oog.

LaminaatenParket.nl staat voor kwaliteit, een snelle service en een breed, overzichtelijk aanbod. “Door goede afspraken te maken met onze leveranciers, beheren wij een zeer grote voorraad. Hierdoor kunnen wij u een zeer snelle bezorgservice aanbieden. Het voordeel van parket of laminaat kopen vanaf €250,- is dat uw bestelling zelfs gratis wordt afgeleverd. Omdat we groot inkopen, profiteert u van de laagste prijs op de markt. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment in onder andere laminaat, houten vloeren, pvc-vloeren, visgraatvloeren, ondervloeren en plinten. Maar onze formule van ‘clicks & bricks’, oftewel: klikken op de website én een stenen winkel, klopt gewoon. Want online oriënteren op een nieuwe vloer is praktisch, maar voor aankoop moet u ‘m ook echt ‘voelen’. In onze winkel geven wij u graag advies en wordt u professioneel geholpen bij de keuze van uw vloer.”

Overigens zal het niet lang meer duren voordat LaminaatenParket.nl Apeldoorn ook gordijnen en binnenzonwering gaat aanbieden. “Daarmee leveren wij dan een totaalpakket voor een verbouwing of restyling van uw woning, met voor u slechts één aanspreekpunt. Dat is wel zo handig.” De openingstijden zijn: maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

LaminaatenParket.nl
Vlijtseweg 182, 7317 AK Apeldoorn
T 055-2033603
E apeldoorn@laminaatenparket.nl
W laminaatenparket.nl