Ondernemend

‘Bloemen geven een gevoel vorm’

Met klanten als Rituals en Cosmo Hairstyling mag Miranda ter Voorde gerust zeggen dat Meesterlijk Geschikt een bedrijf is met een grote naam. Niet iedereen kan zeggen dat zijn producten tot in de Verenigde Emiraten worden geleverd. Grote bloesembomen, die iedereen wel kent bij Rituals, zijn een van de paradepaardjes van Meesterlijk Geschikt. “Bloemen doen veel, bloemen zeggen veel. Natuurlijke materialen zorgen voor rust en sfeer. Je geeft een gevoel vorm, iets dat je met woorden niet kunt overbrengen.”

Wat is er fijner dan een bedrijfspand binnen te lopen, waar een fijne sfeer hangt en waar je je welkom voelt. Als bezoeker, maar ook als personeel. Want het is bekend: een goede sfeer draagt bij aan een lager ziekteverzuim en verloop. Meesterlijk Geschikt kan hieraan een steentje bijdragen door het bedrijf aan te kleden met verse of zijde-materialen. “Hiervoor hebben wij een concept bedacht. Niet iedereen zit op het onderhoud van verse bloemen te wachten. Wij bieden eersteklas kwaliteit zijden bloemen die een ‘echte’ uitstraling hebben. Wilt u maandelijks of twee keer per jaar een nieuwe look, het kan!”

Ook bruidsparen kunnen uitstekend terecht bij Meesterlijk Geschikt. “Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van deze mooiste dag en zetten daarbij de wensen van het bruidspaar om naar bloemwerk. Dat wij hier goed in zijn, hebben wij recent laten zien in het programma RTL Weddingplanner. In samenwerking met diverse kwekers en hun prachtige producten verzorgde ons team een bruidswerk-item hiervoor. En ja, wij doen alles met ons team. Ik heb fantastische mensen die weten waar Meesterlijk Geschikt voor staat en daarom kunnen wij dit mooie werk over de hele wereld volbrengen.”

Miranda wordt gewaardeerd. Dat blijkt uit het feit dat zij is genomineerd voor Zakenvrouw Stedendriehoek 2017. Dit initiatief is afkomstig van FEM, het zakenvrouwen netwerk van de Stedendriehoek.

Meesterlijk Geschikt
Bloem & Groen, Styling & Events
Laan van de Leeuw 46, Apeldoorn
Telefoon 055-3604541
Website www.meesterlijkgeschikt.nl