Ondernemend

Bieden en Wonen: ‘Wij maken de huizenmarkt transparant en eerlijk’

Een makelaar met een nieuwe visie, zo kun je Bieden en Wonen goed omschrijven. Door transparantie te bieden krijgt iedereen een eerlijke kans om een bod uit te brengen via het online biedplatform. En als verkoper ben jij 24/7 op de hoogte van alle biedingen die zijn uitgebracht.

Arend Verbeek is al vele jaren een bekende speler in de dienstverlening en weet dan ook als geen ander hoe je klanten een goede service kunt bieden. “Traditionele makelaars kiezen er vaak voor om een woning voor een hoge vraagprijs in de markt te zetten. Dit heeft als gevolg dat er op voorhand regelmatig al een grote groep potentiële kopers wordt uitgesloten. Doordat wij werken met een online biedprocedure hebben verkopers volledige inzage in de biedingen die zij via deze moderne makelaar binnen krijgen. Via onze onderscheidende werkwijze spreek je zowel een grotere doelgroep van potentiele kopers aan, als dat de verkoper 100% zekerheid en inzage heeft in alle biedingen die worden gedaan”, vertelt Arend.

Jarenlange ervaring

Bieden en Wonen werkt al sinds 2008 met deze open en transparante methode en veel klanten hebben dan ook op deze manier hun droomhuis weten te kopen of verkopen. “Een goede verkoopstrategie is belangrijk. Een huis kopen of verkopen is niet zomaar iets. Het is een grote beslissing in je leven. Het is dan ook belangrijk dat het hele traject goed verloopt. Daarbij is ook elke verkoop anders. Elke klant heeft ander wensen. Om deze reden geven wij de ruimte aan de klant om te beslissen. Wil je ‘samen’ met Bieden en Wonen je huis verkopen en wat besparen op de kosten? Dan is dat mogelijk met het Samen Doen pakket. Of wil je volledige service van de makelaar omdat je je bijvoorbeeld minder bekend bent met het verkopen van vastgoed? Dan is er het full service pakket ‘Laten Doen’. Na de woningopname gaat de gecertificeerde Bieden en Wonen makelaar direct aan de slag met het maken van een woning analyse. Om continuïteit van het verkoopproces te garanderen is er bij iedere verkoop een binnendienst medewerker en een vakkundige helpdesk betrokken. Samen met een professionele fotograaf zorgen wij voor een perfecte presentatie van je woning. Dat doen wij via bekende kanalen, zoals funda.nl en Roxxle, maar ook via onze eigen social media kanalen. Op deze manier zorgen wij binnen korte tijd voor een maximaal bereik van de woning, want hoe meer potentiële kopers de woning zien, hoe beter de kansen.”

Geen enkele verkoop is hetzelfde

Bij Bieden en Wonen bepaal je helemaal zelf hoe je je huis verkoopt. Er zijn diverse pakketten mogelijk met diverse mogelijkheden. “Zo is er het ‘Samen Doen’ pakket voor als je het leuk vind om een deel zelf te doen, zoals bijvoorbeeld de bezichtigingen.

Of leun je liever achterover en wil je dat de makelaar alles voor je doet van Bieden en Wonen? Dan hebben wij ook nog het ‘Laten Doen’ pakket. Bij beide pakketten rekenen we vooraf €475 opstartkosten. Daarvoor krijg je de woningopname, fotografie, een officieel NEN 2580 meetrapport en 2D plattegronden. De rest betaal je pas achteraf, als je huis is verkocht.”

Snel biedingen ontvangen via Funda

Bieden en Wonen werkt op een eigen unieke manier. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een online biedplatform dat volledige openheid biedt. “Kopers kunnen hier eenvoudig – onder toezicht van de notaris – in kleine biedstappen tegen elkaar opbieden. Dankzij ons unieke biedplatform en de laagdrempeligheid van dit systeem mogen wij als een van de weinige makelaars in Nederland een ‘Doe een bod’ knop toevoegen aan haar advertenties. Dit heeft een groot voordeel; de tienduizenden potentiële kopers die jouw woningadvertentie op funda.nl zien kunnen op deze manier binnen enkele klikken een bod op jouw woning uitbrengen.”

Het beste bod op jouw woning

Bieders worden gevalideerd onder het toezicht van een notariskantoor van Bieden en Wonen. Elke bieder wordt, onder toezicht van een notaris, zorgvuldig gescreend door Bieden en Wonen. “Hierbij controleren wij de identiteit, geven we advies over het doen van een hypotheekberekening en vragen we de biedvoorwaarden uit. Op deze manier krijg je meer zekerheid dat je zaken doet met een betrouwbare koper.”

De openingstijden van Bieden en Wonen Apeldoorn zijn maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur buiten kantoortijden op afspraak zowel ’s avonds of in het weekend.  Bieden en Wonen Apeldoorn is gevestigd aan de Asselsestraat 127-2 en is bereikbaar via e-mail apeldoorn@biedenenwonen.nl/. De eigenaar van Bieden en Wonen Apeldoorn en tevens contactpersoon is bereikbaar op 0628274290. Of bekijk meer informatie over ons op onze website: www.biedenenwonen.nl