Ondernemend

Belisol Apeldoorn in jubileumjaar naar nieuw pand

In 2022 viert specialist in plaatsen van kozijnen Belisol Apeldoorn het vijftienjarig jubileum en Jochem Boxman, één van de eigenaren, is trots: “Dat ben ik zeker. Vijftien jaar geleden ben ik met mijn jeugdvriend Rob Hannink begonnen en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een onderneming met circa twintig medewerkers.” Het bedrijf is sinds kort te vinden aan de Laan van Malkenschoten waar ze met het kantoor, de winkel en magazijnen klaar staan voor hun klanten. Want tevreden klanten en medewerkers is het enige dat telt.

Vijftienjarig bestaan
In vijftien jaar hebben ze een prachtig bedrijf neergezet: “Daar zijn we echt trots op. We zien het als een beloning voor onze product- en serviceverlening. Ik denk dat we kunnen zeggen dat we de meest moderne winkel hebben van Belisol in Nederland, België en Frankrijk. En dat we zo gegroeid zijn, verdubbeld zeg maar, is alleen mogelijk als je er toe doet. Het is dan ook mooi dat we op een goede locatie een compleet bedrijf hebben van waaruit we onze klanten kunnen helpen met hun vragen. En we groeien nog steeds. Dat betekent ook dat we altijd op zoek zijn naar goed personeel.”

Aantrekkelijke werkgever
Jullie staan voor tevreden klanten, maar zeker ook voor tevreden medewerkers? “Zonder tevreden personeel mag je ook geen tevreden klant verwachten. We hebben een redelijk jong team en het werken in deze nieuwe omgeving maakt dat mensen met plezier naar het werk komen. Groei is mooi, maar betekent ook dat je steeds aandacht moet hebben voor het aantrekken van goed personeel. We zijn dan ook altijd op zoek naar vakmannen met timmerervaring, die plezier beleven aan het leveren van maatwerk. Dat is altijd weer anders. We kennen allemaal de mensen die met hun handen kunnen maken wat het oog ziet. Die mogen meteen bij ons langskomen.”

Kozijnen een volwaardig onderdeel
Ooit waren kozijnen saai, zeg maar een noodzakelijk kwaad. Dat is wel veranderd: “Dat is zeker zo. Het is eigenlijk design. Stijlvolle kozijnen geven de juiste ‘look and feel’ aan een huis. Helemaal passend bij de klant. We leveren altijd maatwerk. Daarvoor komen ze eerst naar onze winkel en maken we naar aanleiding van het adviesgesprek een voorstel. Bij goedkeuring volgt dan de opmeting en daarna doen we zelf de montage. Alles onder een dak. Het is een mooi stap-voor-stapproces.”

Verduurzaming woning
Waar is de groei vooral aan te danken? “Wat nu vooral speelt, is dat mensen hun huis willen verduurzamen. Dat kan op vele manieren en nieuwe kozijnen spelen daar ook een grote rol, zeker bij omschakeling naar hoogrendementglas. Dat isoleert tot wel drie keer beter dan dubbel glas. Niet alleen leveren nieuwe kozijnen mooie besparingen op, ze dragen ook bij aan het wooncomfort in de woning.” Belisol Apeldoorn nodigt u van harte uit in de winkel of op de website om inspiratie op te doen. Voor adviesgesprekken is het nodig een afspraak te maken.

Belisol Apeldoorn

Laan van Malkenschoten 97
7333 NP Apeldoorn
T 055-3603023
E apeldoorn@belisol.com
W www.belisol.com