Ondernemend

Autobedrijf Wagenmaker gaat samen met Oscar Autoverhuur om in Apeldoorn betaalbare huurwagens aan te bieden

Autobedrijf Wagenmaker is geen onbekende in de Stedendriehoek. Ze zijn er als de verdeler van Toyota en ze doen dat met verve. Autobedrijf Wagenmaker kan op zijn site pronken met een gebruikersscore van 9/10. Geen wonder dat Oscar Autoverhuur met Wagenmaker Apeldoorn onderhandelingen startte. Oscar is een autoverhuurder die verhuurt voor de beste prijzen en dat in samenwerking doet met de betere autobedrijven.

Waarom zoekt Oscar naar partners?

Het is de samenwerking met andere autobedrijven die ervoor zorgen dat Oscar de verhuur van auto’s goedkoper kan aanbieden. Ze hebben verhuurpunten in alle delen van Nederland. Autobedrijf Wagenmaker in Apeldoorn is maar één voorbeeld. Je kunt er alle dagen, behalve op zondag, terecht in de Steenbokstraat 3, 7324 AZ Apeldoorn. En een ander interessant feit is dat je bij dit Oscar verhuurpunt je gehuurde wagen of bestelbus ook na de werkuren kunt inleveren. Je kunt de sleutels in een daarvoor bestemde bus, de sleutelbox, deponeren.

Autobedrijf Wagenmaker als verhuurpunt voor Oscar Autoverhuur

Een van de redenen dat Oscar Autoverhuur zijn huurprijzen laag kan houden, is omdat ze niet zelf over een infrastructuur hoeven te beschikken. De logistiek wordt geleverd door de partner, zoals in dit geval Autobedrijf Wagenmaker. Oscar levert het uitgewerkte verhuursysteem. Dat is een flinke besparing op de uitbatingskosten en dat merk je aan de lage verhuurprijzen.

De kleinste telg uit de Toyota familie is de Aygo. Die huur je via Oscar bij Wagenmakers vanaf € 31 per dag. Het wat grotere model Corolla en de cross-over CH-R worden verhuurd vanaf € 40 per dag. Bestel- en personenbussen zijn er op dit verhuurpunt niet.

Je kunt bij Oscar en Wagenmaker niet alleen een auto voor korte termijn huren, maar ook voor een langere termijn. Dat kan handig zijn als je zelf geen auto bezit, maar wel met de wagen op vakantie wilt gaan. De Oscar medewerker zal daarvoor een prijsopgave op maat maken, aangepast aan het gekozen model.

Omdat Autobedrijf Wagenaar over een eigen werkplaats beschikt, worden de auto’s ook perfect onderhouden. Er worden alleen maar Toyota’s verhuurd en die kennen de monteurs van Wagenmaker van binnen en van buiten. Je bent hierdoor ook zeker dat technisch alles in orde is, als je voor een langere trip op weg gaat.

Een autoverhuurbedrijf in Apeldoorn, een goede zaak?

Jazeker, dat is nu net een van de grootste troeven van Oscar Autoverhuur. Omdat ze gebruikmaken van de infrastructuur van bestaande autobedrijven kunnen ze veel meer verhuurpunten oprichten. Ze zorgen ervoor dat je niet alleen in de grote steden of aan luchthavens een auto kunt huren. Nu is Apeldoorn als elfde grootste gemeente van Nederland niet echt een afgelegen gebied te noemen. En er zijn nog wel andere autoverhuurders, maar die hebben het moeilijk om hun prijzen aan die van Oscar Autoverhuur te matchen.