Ondernemend

ANWB Rijopleiding Oscar Palm is verhuisd in Apeldoorn!

ANWB Rijopleiding Oscar Palm is verhuisd naar een andere locatie in Apeldoorn. Naast de hoofdvestiging aan de Zwaluwenburg 17-19 te Deventer is de rijschool verhuisd van het Regus-gebouw in Apeldoorn naar de Laan van Westenenk 100A in Ugchelen. Oscar is blij: “Zeker, de belangrijkste reden hiervoor is dat we nu ook in Apeldoorn theorieopleidingen kunnen verzorgen. We hebben daarmee alles onder één dak.” Samen met Hanneke runt Oscar het bedrijf. Hij zorgt met zijn ervaring dat alles in het veld op rolletjes loopt en Hanneke doet hetzelfde achter de schermen op het vlak van personeel en administratie.

Oscar is blij met de plek in Apeldoorn, van waaruit nu ook de theorielessen en andere opleidingen gegeven kunnen worden: “We zijn als ANWB Rijopleiding erg gericht op kwaliteit van de rijlessen en de theorie. Maar bij kwaliteit hoort wat ons betreft ook dat we als bedrijf steeds klantgerichter kunnen zijn, door nu ook in Apeldoorn theorielessen aan te bieden. Voorheen moesten onze klanten altijd naar de vestiging in Deventer. Dat is nu verleden tijd.”
Op dit moment geven ze les via zoom, maar ze kijken uit naar het moment dat het weer gewoon in het leslokaal kan. Op de nieuwe locatie zijn ze makkelijk te bereiken en er is een ruime leslocatie. Naast het behalen van het autorijbewijs, motor- en het brommerbewijs, doen ze nog veel meer: “Inderdaad, bijvoorbeeld het rijbewijs voor de vrachtwagen, aanhanger, tractor, of bus is hier allemaal te behalen, maar ook het taxidiploma en vaarbewijzen. Mensen kunnen zowel vanuit het bedrijf de lessen volgen, maar er zijn ook veel mensen die zich in deze tijd laten omscholen. Dat is mooi om te zien en we vinden het fijn dat we het allemaal in huis hebben”, zegt Hanneke.

Nascholing Code 95
Het complete aanbod aan cursussen laat zien hoe veelzijdig Oscar Palm Opleidingen is. Mensen kunnen er ook terecht voor Code 95-cursussen, EHBO Onderweg, heftruck, ADR, VCA en digitale tachograaf, Actualisering Vakbekwaamheid en nog veel meer. Met name voor de beroepschauffeurs kunnen ze veel bieden, bijvoorbeeld nascholingscursussen die van groot belang zijn om hun vak te kunnen uitoefenen.

Teamgevoel
Oscar en Hanneke zijn nergens zonder alle medewerkers: “We zijn er trots op hoe wij met elkaar samenwerken. Eerlijkheid en oprechtheid hebben we hoog in het vaandel, zowel voor de klant, maar zeker ook voor de medewerkers. We willen dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat ze, zoveel mogelijk, met plezier naar het werk komen. Dat komt ten goede aan de werksfeer en het lesgeven.” Oscar vult aan dat ze het echt samendoen met het team: “We kunnen het niet alleen, we hebben elkaar nodig. Daar zijn we ook allemaal van doordrongen.”

ANWB Rijopleiding Oscar Palm
Laan van Westenenk 100A
7336 AZ Apeldoorn
T 055-7410006
E info@oscarpalm.nl
I www.oscarpalm.nl