Ondernemend

Altios Cloud Experts: de beste verbinding tussen bedrijven in Apeldoorn  

Al zeven jaar lang is Altios Cloud Experts hét gezicht van Apeldoorn op ICT- en telecomgebied. Samen met haar inmiddels 48 enthousiaste en getalenteerde medewerkers, ontzorgt Altios diverse organisaties op het gebied van ICT en telefonie, verspreid door heel Nederland. Maar daar blijft het niet bij! Als het gaat om zakelijke connectiviteit en innovatie, is Altios Cloud Experts een naam die je niet kunt negeren. Met een sterke toewijding aan het brengen van snelle glasvezelverbindingen naar bedrijven, is Altios een ware game changer in Apeldoorn. We zitten aan tafel met de oprichter van Altios Cloud Experts, Gerard Mulder. Een gedreven ondernemer van 43 jaar, om dieper in te gaan op deze befaamde glasvezelverbindingen.

Altios Cloud Experts is een ICT- en telecombedrijf gevestigd in Apeldoorn, dat zich richt op het volledig uit handen nemen van alle ICT- en telecomzorgen binnen organisaties. Altios is gespecialiseerd in hoogwaardige oplossingen op het gebied van ICT, Cloud en Telecom. Altios heeft als missie om ICT begrijpelijk te maken voor iedereen én betaalbaar zakelijk glasvezel beschikbaar te maken voor alle ondernemers in Apeldoorn en omstreken.

Sinds de oprichting heeft Altios Cloud Experts een stevige reputatie opgebouwd als een betrouwbare en professionele organisatie. Hun deskundige experts staan klaar om vragen persoonlijk te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Altios is er trots op dat ze nauw betrokken zijn bij hun relaties. Dit blijkt uit hun voortdurende inspanningen om feedback te verzamelen en diensten te verbeteren. Gerard Mulder benadrukt dit punt: “Met een servicedesk die 24/7 bereikbaar is, kunnen we snel reageren en persoonlijke ondersteuning bieden, zowel op afstand als ter plaatse. Dit maakt ons tot veel meer dan een doorsnee ICT- en Telecombedrijf. Wij bieden een all-in oplossing, zodat iedereen ons ongelimiteerd kan bellen en e-mailen voor vragen en ondersteuning, zonder extra kosten in rekening te brengen.” Altios begrijpt ook dat connectiviteit essentieel is voor moderne bedrijven. Of je nu simpelweg je dagelijkse werkzaamheden soepeler wilt laten verlopen, nieuwe slimme technologieën wilt benutten of kansen voor groei wilt ontdekken: “Wij begrijpen wat bedrijven in Apeldoorn en de omliggende gebieden nodig hebben.”

Een succesverhaal

In 2021 werd duidelijk dat bedrijven op bedrijventerreinen in Apeldoorn snakten naar een glasvezelverbinding. Altios reageerde snel op deze behoefte. Het begon allemaal op bedrijventerrein Stadhoudersmolen in Apeldoorn, maar al snel verspreidde de opwinding zich naar andere bedrijventerreinen in de regio. Dankzij Altios hebben deze bedrijventerreinen nu toegang tot een supersnelle en betaalbare glasvezelverbinding. “De ondernemers in Deventer raakten eveneens enthousiast over ons project, ook daar hebben we nu diverse bedrijven toegang gegeven tot een supersnelle glasvezelverbinding. Hoe snel kan het gaan!” Het succesverhaal van Altios Cloud Experts laat zien wat er kan gebeuren als lokale bedrijven samenwerken. Gerard Mulder drukt zijn trots uit: “We zijn onwijs trots op het feit dat we onze lokale gemeenschap hebben geholpen met deze geweldige connectiviteit.”

“Elke ondernemer moet toegang hebben tot betaalbaar zakelijk glasvezel”

De glasvezelverbindingen die Altios heeft aangelegd, zijn modern en snel. Glasvezel biedt hogere snelheden en betrouwbaarheid in vergelijking met oude koperen kabels. Dit zorgt voor snelle internetverbindingen en minimale vertraging, wat van cruciaal belang is voor videoconferenties en cloudservices. Glasvezel maakt branche-specifieke software die uit de ‘cloud’ wordt afgenomen mogelijk, maar ook het versturen van grote bestanden en VoIP telefonie (bellen over het internet). Daarbij zorgt glasvezel voor een superstabiele verbinding. Bedrijven die gebruikmaken van de glasvezelverbindingen van Altios Cloud Experts hebben een voorsprong. Ze kunnen snel reageren op veranderingen, beter samenwerken en nieuwe technologieën benutten om hun producten te verbeteren. “Dit is van groot belang in de snel veranderende zakelijke wereld van vandaag.”

Een Zoete Verrassing

Voor alle bedrijven die nu genieten van het supersnelle glasvezelnetwerk van Altios Cloud Experts, was er een onverwachte traktatie – de Glasvezeliteerd-taart! Deze actie werd georganiseerd om de komst van glasvezel te vieren. Gerard Mulder licht toe: “We wilden deze bijzondere gebeurtenis op een unieke manier markeren. De Glasvezeliteerd-taarten zijn ons cadeau aan de bedrijven in Apeldoorn en Deventer om hen te feliciteren met hun glasvezelverbinding én te bedanken voor hun vertrouwen.” Denk je aan zakelijk glasvezel? Dan denk je aan Altios Cloud Experts!