Ondernemend

Alles op het gebied van kamperen

APELDOORN/BRUMMEN – Als het coronavirus onder controle blijft, kunnen per 1 juli de gemeenschappelijke wc’s en douches op de campings en vakantieparken weer open. Dat is goed nieuws voor WW-Trading. Wie namelijk deze zomer gaat kamperen en op zoek is naar een caravan, camper of vouwwagen, is bij dit bedrijf aan het goede adres. Sinds de start, inmiddels twaalf jaar geleden, heeft WW-Trading een goede naam opgebouwd binnen het kampeersegment. Hun hoofdmoot is een goede caravan verkopen tegen een scherpe prijs, maar ook op andere gebieden (waaronder sloop en afvoer van oude toercaravans) is het bedrijf een sterke speler.

“We willen onze klanten zoveel mogelijk service verlenen”, vertelt Herman Wijngaards. “Iedereen die zijn caravan wil verkopen, kan ons bellen. Wij halen de caravan gratis en door heel Nederland op. Dit betekent dus dat liefhebbers ook bij ons een goede occassion kunnen kopen. We verkopen onder andere de merken Hobby, Tabbert, Fendt, Knaus, Caravelair en Kip. Bekijk onze website voor de actuele voorraad. Wie nóg beter op de hoogte wil blijven en als eerste wil weten wat er nieuw bij ons binnenkomt, kan terecht op onze Facebookpagina @wwtrading.” Ook voor de afvoer van uw oude vouwwagen kunt u bij WW-Trading terecht. Mocht uw caravan naar het buitenland moeten, dan kan het team exportdocumenten verzorgen.

Een aantal jaren geleden is er een kampeerwinkel toegevoegd aan de filialen in Apeldoorn en in het Brabantse Bosschenhoofd. “We hebben een omvangrijke collectie bijzettenten, alles voor het binnen- en buitengebeuren, elektronica, serviezen, schoonmaakmiddelen, omvormers, kabels, verloopstekkers, nieuwe dakramen en natuurlijk alles wat nodig is op het slaapgebied. Wij hebben ook (tweedehands) caravan-onderdelen. Deze kunt u ook via Facebook kopen. Alle prijzen in de winkel zijn inclusief BTW.” Om de RIVM-maatregelen te kunnen handhaven zijn er de nodige maatregelen getroffen in de kampeerwinkel. “De veiligheid van de klanten en medewerkers staat bij ons voorop.”

Wilt u rustig rondkijken tussen de low-budget caravans, vouwwagens, aanhangers, boten en paardentrailers? Bezoek dan het filiaal in Brummen. Hier vindt u ook gebruikte onderdelen en nog veel meer.

WW-Trading Apeldoorn is gevestigd aan Molenmakershoek 2 en iedere maandag tot en met zaterdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur. WW-Trading Brummen aan de Mercuriusweg 35 is iedere zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Voor meer informatie, bel naar 055-5336072, mail naar info@ww-trading.nl of kijk op de website www.ww-trading.nl.