Ondernemend

Al 35 jaar een eigen identiteit

Aankomende week viert Dessous Lingerie, dé winkel voor dames die op zoek zijn naar lingerie, bad- en nachtmode van topkwaliteit, haar 35-jarig bestaan. Dit jubileum wordt gevierd met leuke acties én er komt op zaterdag 28 september een professionele bodypainter naar de winkel om twee modellen te bodypainten. Waarom? “Omdat wij vinden dat goede lingerie op je lijf geschreven moet zijn,” glimlacht mede-eigenares Karlijn Molenbroek.

Karlijn is door haar ouders (vader Bert Molenbroek, eigenaar van het voormalige familiebedrijf Molenbroek en Wilma de Bruin, oprichter van Dessous Lingerie) letterlijk opgegroeid tussen het ondergoed. De passie van de familie voor het vak is goed terug te zien in de collectie. 

“We zijn heel blij met ons aanbod in lingerie, bad- en nachtmode. We bezoeken regelmatig beurzen om onze collectie up-to-date te houden. We zijn dan de hele dag aan het kijken en voelen. We doen geen concessies als het gaat om kwaliteit. Het moet een Europees product zijn, dat niet is gemaakt door kinderhandjes. Daarnaast moet het ook allergievrij zijn en niet kriebelen. Alles wat we binnenkrijgen passen we zelf; we weten daarom ook waar we het over hebben. We zijn na 35 jaar niet vastgeroest; we proberen regelmatig nieuwe dingen. Als het qua pasvorm of kwaliteit niet oké is dan zijn we de eersten die met de leverancier aan de telefoon hangen.” 

Lingerie is veel meer dan alleen onderkleding. Het is een sieraad dat je zelfverzekerd, vrouwelijk en sexy kan laten voelen. Toch kan het lastig zijn om het juiste setje te vinden. Gelukkig zijn de dames van Dessous Lingerie specialisten op het gebied van lingerie. Zij zijn betrokken bij de klanten en verkopen liever op dat moment een nee, dan dat de klant ontevreden de deur uitgaat. “We zijn altijd eerlijk en kijken ook mee naar een passend alternatief. Als je iets koopt moet je er blij mee zijn.” In de lingeriezaak vindt men voorgevormde bh’s van cup-A tot en met cup-G en niet-voorgevormde bh’s tot en met cup-J. In tegenstelling tot een hoop andere zaken verkoopt Dessous Lingerie het hele jaar door badmode. Deze zijn zowel met of zonder cupmaten. “We hebben nu al de trend collectie van 2020 in de winkel hangen. Je ziet dat de hoge bikinibroekjes uit de jaren ’50 terugkomen. Die zijn echt prachtig. Ook de badpakken hebben niet meer het klassieke imago.” Bij iedere aankoop in de winkel spaart men punten. Twee keer per jaar worden er waardebonnen over de post uitgekeerd. “Daarnaast nemen wij ook de regelrechtbonnen van de gemeente aan. Iedereen verdient namelijk een goede bh. Daarnaast schenken wij mooie oude bh’s die onze klanten inleveren aan een goed doel.” 

Cadeautjes
Tijdens de jubileumweek, die begint op maandag 23 september, pakt Dessous Lingerie flink uit. Dagelijks kan men lingerie, bad- of nachtmode winnen. Ook krijgt iedereen die een aankoop van 125 euro doet een cadeaubon ter waarde van 35 euro. Deze is later dit jaar inwisselbaar. Het hoogtepunt van de jubileumweek is op zaterdag 28 september. Dan worden twee modellen voor de deur van de lingeriezaak gebodypaint. 

Korenstraat 118
7311 LP Apeldoorn
T 055-5220360
E mail@dessouslingerie.nl
W www.dessouslingerie.nl