Ondernemend

100 jaar Bultman

Autoverhuur Bultman bestaat 100 jaar. Daar zijn we trots op en dat mag… nee, dat moét gevierd worden! We nemen u graag mee in het verleden, heden en de toekomst van ons mooie familiebedrijf. Daarnaast laten we een paar van onze gewaar- deerde relaties aan het woord over een al jaren durende samenwerking.

Trots

Het verhaal van ons familiebedrijf? Dat vertellen we u in deze jubileumuitgave. Tipje van de sluier: het begon niet direct met auto’s. Het verhaal begon bij mijn grootvader Jan Willem, die een echte handelsgeest had. Deze zie je ook terug in mijn vader en oom en met diezelfde gedrevenheid kwam ik bij hen in de zaak. Of ik mijn toekomst in of buiten het familiebedrijf zag, was geen vraag, eerder een vanzelfsprekendheid. Op jonge leeftijd stond ik al de busjes te wassen en later als monteur sleutelde ik graag mee in de werkplaats. En het feit dat mijn beide zoons naast hun studie ook al meedraaien in de zaak, maakt mij en in het bijzonder “opa Ad” erg trots.

Passie voor oldtimers

Ikzelf ben verwekt in een auto en kwam blauw ter wereld. Een Bultman in hart en nieren met een passie voor auto’s, lees oldtimers. Het mooiste zijn toch wel de klassiekers uit de jaren 60. Gebruiksvriendelijk en stijlvol. Mooie details zoals sierstripjes, logo’s en emblemen. De Kever had nog een bloemenvaasje voorin op het dashboard, dat is toch geweldig? In een klassieke auto heb je echt dat gevoel van rijden, dat je nog moeite moet doen. Mijn favoriet? Er zijn er te veel om er één aan te wijzen, maar ik neig dan toch naar een Italiaan uit de jaren 60. Een Lancia of Alfa Romeo.

Persoonlijke service

Autoverhuur Bultman is het verlengstuk voor bedrijven met een mobiliteits- of capaciteitsuitdaging. Tegelijkertijd zijn wij er ook voor de particulier die een verhuizing voor de boeg heeft, er een dagje met een groep op uit wil of een speciale auto zoekt voor een feestelijke gelegenheid. Binnen ons team blijven we ons ontwikkelen en met zijn allen zijn wij trots op het bedrijf. De klant volledig ontzorgen, dat is ons doel. Ondanks het feit dat de toekomst meer en meer in het teken staat van automatisering, blijft persoonlijke, hoogwaardige service voor ons altijd voorop staan.

Bultman 100 jaar

Al 100 jaar een begrip… Zonder het lef van mijn opa waren we nooit gekomen tot waar we nu staan. Het is immers erg stoer om je als 12-jarige in te schrijven in het handelsregister. Bij ons ligt vandaag de dag nog steeds dezelfde drive om zijn visie door te zetten: voor tevreden klanten gaan. En ondanks de 100 jaar zijn we als bedrijf jonger dan ooit door de enthousiaste club medewerkers. Zij maken elke dag weer een feestje voor de klant en onszelf! Ik ben het team en de relaties die we samen hebben opgebouwd daarvoor enorm dankbaar. Tot slot wil ik ook graag mijn vrouw bedanken voor haar begrip en steun. Want zonder een stabiele basis hadden we niet gestaan waar we nu zijn.

Kortom: genoeg te vertellen. Bladert u vooral door in deze jubileumuitgave van Autoverhuur Bultman. Ik wens u veel leesplezier!

Hartelijke groet,

Dave Bultman

De gehele uitgave is te lezen in de krant of hieronder.