Stedendriehoek

Oer-Hollandse snert verbindt Apeldoornse 50-plussers

APELDOORN – En dan is het ineens weer december. Korte dagen en lange nachten, guur weer: een maand die niet iedereen even leuk én makkelijk vindt. De één houdt van de feestdagen, de ander ziet er tegenop. Daarom heeft social app Klup de tweede zondag van december omgedoopt tot Nationale Snertdag. Dit jaar betreft een jubileumeditie, aangezien het de vijfde keer is dat het evenement plaatsvindt.

Onder het mom van ‘Maak van je Snertdag een Feestdag’ komen op zestig locaties door heel Nederland 50-plusleden van Klup samen om gezellig een kop snert te eten. Uiteraard draait het niet om de snert, maar is het een mooi middel om mensen te verbinden in een maand dat dit juist hard nodig is. Ook in Apeldoorn wordt met twintig deelnemers snert gegeten bij Stayokay Hostel Apeldoorn, Asselsestraat 330.

De organisatie nodigt 50-plussers uit om deel te nemen aan dit sociale evenement op zondag 11 december. Tijden, locaties en aanmelden vindt men in de Klup-app en via www.kluppen.nl

Klup is een sociaal platform en heeft als missie om 50-plussers in Nederland te verbinden en inspireren om via haar Klup-app activiteiten te ondernemen en samen ervaringen te delen. Wekelijks organiseren leden (kluppers) meer dan 300 activiteiten en gebruiken duizenden leden dagelijks de app.