Stedendriehoek

Nu ook elektrische stadsauto bij Pijnappel Scoot

APELDOORN – Scoot Apeldoorn/Pijnappel Scootmobielen heeft de grootste collectie scootmobielen in de regio Apeldoorn. “Met meer dan twintig verschillende typen scootmobielen in de verschillende 3-wiel-, 4-wiel- en 5-wielvarianten hebben wij voor elke vraag of wens wel een geschikte oplossing voor u. Dit aangevuld met onze ruime keuze in demontabele scootmobielen, bent u bij ons aan het juiste adres”, aldus Marcel Pijnappel.

Nieuw in zijn showroom aan de Anklaarseweg 97A in Apeldoorn is de E-TORS City Beachliner, een kleine elektrische stadsauto, ontworpen voor dagelijks woon-werkverkeer in de stad en korte ritten. De E-TORS is op basis van een scootmobiel: je hebt er geen rijbewijs voor nodig en mag gewoon rijden waar het met een scootmobiel ook is toegestaan. De E-TORS heeft een elektrisch aandrijfsysteem en een efficiënt accupakket. Gebruikers kunnen de citycar eenvoudig thuis of op het werk opladen. De elektrische auto beschikt ook over enkele veiligheidssystemen, is milieuvriendelijk, zuinig en stadsvriendelijk. De E-TORS T04.1 staat voor een duurzamere en efficiëntere  manier van transport  in binnensteden.

De auto bij Pijnappel Scoot betreft de versie 2.2 KiloWatt Lithium, de lengte is 2405 millimeter, de breedte is 1100 millimeter, de hoogte 1590 millimeter. De E-TORS heeft twee zitplaatsen, achter elkaar, een ingebouwde lader van 1000 Watt en automatische transmissie. De maximale snelheid is 43 kilometer per uur. Bovendien heeft de auto remschijven voor en achter. De E-TORS staat bij Pijnappel Scoot voor een adviesverkoopprijs van 9990 euro in de showroom.

Maatwerk

“Een scootmobiel is maatwerk”, zegt Marcel Pijnappel. “Pijnappel Scoot levert dit maatwerk. Daarom hebben wij vele scootmobielen in voorraad, zodat we samen met u de juiste keuze kunnen bepalen. Wij beschikken ook over ruime mogelijkheden om onder begeleiding een proefrit te maken. Vele merken scootmobielen leveren wij direct uit voorraad. Kom gerust vrijblijvend langs in onze showroom en laat u informeren onder het genot van een bakje koffie of thee. U kunt hier gratis parkeren. En graag geef ik nog even onze missie mee: Zorgen dat u mobiel blijft!”

Voor meer informatie, e-mail: info@scoot.nu, telefoon 055-5788005 en 06-53246028.