Stedendriehoek

Nooit meer onzeker door een topper of haarwerk

APELDOORN – “Het moment dat een klant in de spiegel kijkt, zich zelfverzekerd voelt en voorzichtig weer een glimlach laat zien, is waar ik het voor doe”, zegt Danielle, die sinds 2020 voor Haarboutique Paris werkt en in april 2023 de zaak heeft overgenomen. Haarboutique Paris specialiseert zich vooral in het helpen van mensen die lijden aan haarverlies. Mensen die door een chemo-traject of Alopecia haarproblemen hebben, worden geholpen door Danielle om hun zelfverzekerdheid terug te vinden door middel van een prachtig haarwerk.

Voor veel mensen is het aanschaffen van een haarstuk een emotionele gebeurtenis en daarom staat Danielle geduldig voor iedereen klaar. “Elke klant wordt bij ons uitgebreid geholpen en begeleid in de aanschaf van een haarstuk”, vertelt Danielle. “Bij het intakegesprek leg ik precies uit hoe alles in zijn werk gaat en bespreken we de persoonlijke wensen zoals kleuren, modellen en lengtes.”

Haarboutique Paris biedt een assortiment van hoogwaardig synthetisch haar en natuurlijk echt haar aan. “De V-part bijvoorbeeld is een haarstuk waar de V-vorm uit de voorkant van het haarstuk is gesneden.” De haarboutique is ook gespecialiseerd in haartoppers. “Dit zijn lichtgewicht haarstukken van 100 procent echt haar of synthetisch. Dat is een deel van een haarwerk, een stukje dat dunner wordend haar of dunne/kale plekjes verbergt en/of zorgt voor meer volume. Voor iemand die nog niet toe is aan een compleet haarwerk, hebben we deze oplossing.”

Ook kan elke klant kiezen tussen kant en klare confectiehaarwerken of op maat gemaakte oplossingen. “Hiernaast vind ik het belangrijk dat de klant vertrouwd raakt met het op- en afzetten, wassen en onderhouden van het haarwerk”, aldus Danielle. “Met onze ruime expertise staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u het meest geschikte advies te geven.”

“Dus: ben je onzeker als je de deur uit gaat? Wil je niet meer op de foto? Niet meer zo graag naar feestjes…Wordt dat alsmaar erger? Schroom dan niet om contact op te nemen en samen gaan we kijken naar de oplossing. Want die hebben we voor je. Tijdens de vrijblijvende intake bespreken we alles. Heb je dunner wordend haar door alopecia, corona, hormonen of iets dergelijks? Zit je in een chemo-traject? Of zit je in transitie en heb je een haarwerk of topper nodig, wij kunnen dan zeker wat voor je betekenen. Wij regelen tevens de declaratie bij de verzekeraars. We hebben een contract met alle verzekeraars. Ook zonder verwijzing kun je een haarstuk of haarwerk aanschaffen.”

Haarboutique Paris is gevestigd aan Badhuisweg 117 in Apeldoorn. Telefoon 06-54947788 en website www.haarboutiqueparis.nl.