Stedendriehoek

Nog paar dagen naar het Wintercircus

APELDOORN – Het Wintercircus Apeldoorn staat nog tot en met vrijdag 30 december op de parkeeraccommodatie van het winkelcentrum De Voorwaarts.

De artiesten die hun kunsten vertonen zijn van topklasse. Zo is er Flying Aces, de vliegende trapeze, voor het eerst in de geschiedenis van het Wintercircus Apeldoorn in de nok van het circus. Uiteraard is Mathieu aanwezig, want wat is een circus zonder clownerie? En op veler verzoek is de terugkeer van de Global Extreme Entertainment Groep met hun ‘globe of death’ in een unieke free style jump, waarbij de bikers in een vrije vlucht door de tent vliegen! Ook zijn de vrolijke boerderijdieren van Lars Hölscher aanwezig en tempojongleur Michael Ferreri bespeelt onnavolgbaar snel niet alleen zijn attributen maar ook het publiek. De doldwaze acrobaten van Crazy Tramp spotten met de zwaartekracht; in een hoog tempo springen ze op, over, door, uit en in een vreemdsoortig bouwwerk!

De laatste voorstellingen van dit jaar zijn op woensdag 28 december om 13.00 en 16.15 uur, donderdag 29 december om 13.00 en 16.15 uur en vrijdag 30 december om 13.00 en 16.15 uur. Voor een volledig overzicht van de artiesten, tijden en kaartverkoop, zie de website www.wintercircusapeldoorn.nl