Stedendriehoek

Nieuws uit Apeldoorn! Culturele Pleinmarkt

Za. 8 juni

Culturele Pleinmarkt

Benieuwd naar het culturele aanbod in Apeldoorn? Op zaterdag 8 juni kun je tussen 10.00 en 17.00 uur terecht in en om Theater Orpheus bij de Culturele Pleinmarkt. Jaarlijks trekt het evenement duizenden bezoekers. Ontdek een breed scala van cultuuraanbieders, waaronder dans- en muziekscholen, kunstaanbieders en koren. Voor iedere leeftijd zit er wel iets bij. Op de markt buiten kun je genieten van kunst, muziek, dans en theater. De toegang is geheel gratis.

uit.inapeldoorn.nl/culturele-pleinmarkt-apeldoorn

Zo. 9 juni

Royal Sundays

Deze zomer is er iedere zondag vertier in de Apeldoornse binnenstad. Onder de noemer Royal Sundays wordt uitgepakt met een breed scala van kleinschalige activiteiten, evenementen en straattheater. Deze zondag onder andere met levend theater door de winkelstraten, livemuziek op het Raadhuisplein en zondagmiddagconcerten in het Oranjepark.

uit.inapeldoorn.nl/royal-sundays

Iedere di. t/m zo.

LEGO®-tentoonstelling Travelling Bricks

In het CODA Museum ben je aan het juiste adres voor een indrukwekkende LEGO-tentoonstelling. Ontdek meer dan een miljoen LEGO®-stenen in een spectaculaire expositie vol indrukwekkende voertuigen: van klassieke koetsen en fietsen tot moderne raceauto’s, ruimteschepen en nog veel meer. Het leuke aan deze tentoonstelling is dat je ook zelf aan de slag kunt. Laat je fantasie de vrije loop en bouw je eigen auto, fiets, boot, raket, trein of zelfs een nog niet bestaand vervoersmiddel!

uit.inapeldoorn.nl/lego-tentoonstelling-travelling-bricks