Stedendriehoek

Nieuwe telefoon? Dan heb je misschien ook nieuwe accessoires nodig

Je staat er misschien niet zo bij stil, maar onze mobiele telefoons gebruiken evenveel accessoires als wij, op een dag waarop we eens even lekker uitpakken op dat gebied. Aan alleen een telefoon heb je feitelijk niets, alleen met de juiste telefoonaccessoires kun je hem daadwerkelijk gebruiken op de manier die je nodig hebt, of die je handig vindt. Vaak ontdek je pas hoeveel van dit soort accessoires je eigenlijk gebruikt, als je een nieuwe telefoon koopt. Want hoe jammer dat ook is, veel van dit soort zaken zijn niet geschikt om op verschillende telefoontypes te gebruiken.

Op naar een universele oplader?
Hoeveel opladers voor mobiele telefoons heb jij in je leven al versleten? Hoeveel heb je er al weggegooid omdat je ze nooit meer gebruikt, of juist in een kastje bewaard in de hoop dat je er op een later moment toch nog iets mee kan?

Waarschijnlijk zijn het er behoorlijk wat, zeker als je mobiele telefoons en smartphones van verschillende merken hebt versleten. Deze hebben namelijk bijna allemaal een ander soort oplader, en deze passen niet op andere toestellen. Best frustrerend, want voor iedere nieuwe telefoon heb je dus ook nieuwe opladers nodig. Vaak wordt er wel eentje meegeleverd bij het nieuwe toestel, maar de meeste mensen gebruiken er meer dan één. Een nieuwe telefoon kopen betekent dus vaak ook een nieuwe oplader of los snoertje aanschaffen, zodat je hem zowel op je bureau, als in de woonkamer, als in de slaapkamer en ook in de auto op kunt laden. Gelukkig gaan er wel steeds meer stemmen op om over te stappen op een universele oplader, zodat je je oude kunt blijven gebruiken als je een nieuwe telefoon koopt. Wel zo duurzaam!

Een hoesje heb je altijd nodig
Andere accessoires heeft je smartphone ook volop. Wat dacht je van een hoesje? Zonder een goed hoesje is je telefoon eigenlijk niet bruikbaar. Je kostbare toestel is behoorlijk kwetsbaar zonder bescherming. Laat je hem vallen zonder dat er een hoesje omheen zit, dan kun je hem bijna altijd afschrijven. Gelukkig vind je bij www.smartphonehoesjes.nl hoesjes voor ieder toestel. Handig om nog voor je je nieuwe toestel in huis hebt een nieuw exemplaar aan te schaffen, want je oude zal vrijwel zeker niet passen. Zo kun je je nieuwe aanwinst tenminste meteen gebruiken.

Ook je telefoonhouder auto moet je even checken als je een nieuw toestel hebt gekocht. Deze zijn vaak net iets universeler en flexibeler dan hoesjes, dus switchen van merk of toestel hoeft niet altijd een probleem te zijn, maar het kan wel gebeuren dat je nieuwe toestel toch niet helemaal goed blijkt te passen. Handig om dat direct na aankoop meteen even goed te controleren!