Stedendriehoek

Nieuwe Jumbo winkel aan de Eglantierlaan opent haar deuren

De nieuwe Jumbo winkel aan de Eglantierlaan, in winkelcentrum De Eglantier, is vanaf woensdag 27 januari open voor de inwoners van Apeldoorn en omgeving. Klanten hebben hier volop keuze uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment. De indeling van de winkel is ruim en overzichtelijk, waardoor mensen er gemakkelijk hun weg vinden. De winkel opent haar deuren om 09.00 uur.

Alle klanten die voor een bedrag van 15 euro of meer aan boodschappen doen, ontvangen een La Place chocoladereep (geldig t/m zondag 31 januari). Filiaalmanager Mike Niens vertelt: “De nieuwe winkel is prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om klanten te laten ervaren wat de succesvolle Jumbo formule inhoudt: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Onze nieuwe winkel telt ruim 1.200 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Voor de fijnproevers

De nieuwe winkel biedt een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. Er is veel aandacht voor biologische producten. Ook hebben klanten keus uit allerlei culinaire en versbereide extra’s. Zo vinden echte fijnproevers er bijvoorbeeld verse maaltijden, sushi en pizza’s om thuis af te bakken. Daarnaast halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Op de visafdeling kunnen klanten zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Bij de slagerij met grill-afdeling kunnen klanten terecht voor vers vlees, zoals kip en spareribs.

8 meter HEMA

In de Jumbo winkel zijn schappen over een lengte van 8 meter gevuld met HEMA assortiment. In het uitgebreide HEMA assortiment vinden klanten producten als kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen. Tevens beschikt de winkel over self checkout kassa’s waar klanten hun boodschappen in een handomdraai kunnen afrekenen.

Jumbo Pick Up Point

Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt, kan bij het Pick Up Point. Klanten die via Jumbo.com boodschappen bestellen, halen deze de volgende dag op. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin.

Nét dat stapje extra

Colette Cloosterman – van Eerd, CCO en mede-eigenaar van Jumbo, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de opening: “We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Apeldoorn mogen openen. Ook hier doen we ons uiterste best om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes waarmaken.”

Enthousiaste medewerkers

De nieuwe Jumbo winkel is op zoek naar enthousiaste medewerkers. De wervingscampagne is al van start gegaan. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op www.jumbowerkt.nl.