Stedendriehoek

Nieuwe budgetwinkel Texo in Apeldoorn

APELDOORN – Het allereerste filiaal van Texo (voorheen bekend als Bingo) heeft zijn deuren geopend aan de Brinklaan 9, midden in het centrum van Apeldoorn, slechts enkele weken geleden. Texo onderscheidt zich als een budgetwinkel met ongekende besparingen en een verrassend uitgebreid assortiment. Werkelijk alles kun je vinden, van kleding tot aan levensmiddelen.

Naast een breed assortiment aan supermarktproducten biedt Texo ook een scala aan non-food artikelen, waaronder huishoudelijke benodigdheden, elektronica, gadgets, verzorgingsproducten, cosmetica en kleding. Ondanks zijn compacte omvang heeft Texo voor ieder wat wils in huis. De winkelvoorraad bestaat voor 70%  uit non-food en 30%  uit foodproducten. De meeste items bij Texo worden verkocht voor slechts rond de 1 euro of zelfs nog goedkoper. Bovendien verrast Texo zijn klanten wekelijks met speciale acties waarbij verschillende producten tegen nog lagere prijzen worden aangeboden. Texo staat bekend om zijn assortiment aan Duitse producten die nog voordeliger zijn. Zo vind je bijvoorbeeld gezichtscrème voor 89 cent en pasta voor slechts 1 euro. Texo streeft ernaar om betaalbaar winkelen bewust te maken.

Daarnaast biedt Texo een ruime selectie van bekende geuren in een ander en betaalbaar jasje, waardoor je favoriete parfums nu binnen handbereik zijn voor een vriendelijkere prijs. Ook heeft Texo het populaire roze Red Bull-drankje in de schappen liggen, dat een enorme hit werd op TikTok, het platform waar korte filmpjes worden gedeeld. Kortom, wil je besparen op je inkoop, bezoek dan Texo voor scherpe prijzen. Bezoek voor meer informatie https://texo.nl/ of kom langs in de vestiging in Apeldoorn.

Texo bv is gevestigd aan Brinklaan 9-11 in Apeldoorn. Telefoon 085-4010680. Openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.