Stedendriehoek

Nieuw netwerk voor ondernemende vrouwen

APELDOORN – Vier Apeldoornse onderneemsters slaan hun handen ineen en openden afgelopen week GOLD Works: een nieuw netwerk voor ambitieuze Apeldoornse vrouwen. Anders dan bij andere netwerken, waar netwerken an sich centraal staat, voert persoonlijke groei en ontwikkeling de boventoon.

“We zien dat er een grote behoefte bestaat aan investeren in jezelf en persoonlijke ontwikkeling, bij ondernemende vrouwen of vrouwen die er over nadenken te starten. Dat ervaarden wij ook toen wij zelf startten als ondernemer. Je deelt kennis, inspiratie en helpt elkaar zo naar een nieuw level”, vertellen Saskia van Klaarbergen, Shantall Rovers, Robine Blaauw en Maartje Nuesink. Hun eerste GOLD Works Breakfast Club staat gepland op woensdag 19 februari.

Niet zweven maar actie

Wie denkt dat GOLD Works een zweverige setting is, heeft het mis. “Persoonlijke groei staat centraal, maar vooral: hoe bereik je hiermee je doelen op verschillende gebieden.” GOLD Works werkt met een Breakfast Club, workshops en masterclasses. “We merkten bijvoorbeeld dat we in verschillende app-groepen zitten die allemaal hetzelfde doel hebben: elkaar supporten en kennis delen. Met de komst van GOLD Works willen we deze connecties bundelen en samen een sterk nieuw netwerk zijn online én offline.” GOLD Works bevindt zich aan de Molenstraat 1 in gebouw Tot2021.

Low-key

De eerste editie van de GOLD Breakfast Club is gepland. “Ook deze setting is niet zoals de gebruikelijke netwerkbijeenkomsten. We houden het low-key, verrassend en actief. Je moet weggaan met het gevoel dat je ‘er lekker tegenaan kunt.” Thema van deze editie is bijvoorbeeld sharpen your goals. Het resultaat van deze ochtend is een heldere one page strategy, waarbij je in één oogopslag weet wat je te doen staat om die doelen in de praktijk te brengen. Er is een beperkt aantal tickets. Meer informatie over deze editie van de GOLD Breakfast Club is hier te vinden: https://www.eventbrite.com/e/tickets-gold-works-breakfast-club-91971839247. Iedereen kan GOLD Works volgen op Instagram via @goldworksspace