Stedendriehoek

Nieuw in Voorst: familieopstellingen

Op zaterdag 5 februari begeleidt Rob van der Niet twee familieopstellingen in De Voorhof in Voorst. Met behulp van een familieopstelling kun je verstoringen in het energiesysteem van een familie of een andere ‘groep’ aan het licht brengen waar je op een andere manier niet bij kunt komen. Vaak leiden dergelijke verstoringen tot klachten, die op deze manier geheeld kunnen worden.

Verschillende ‘systemen’
Iedereen maakt deel uit van verschillende groepen, zoals een groep collega’s, een vriendengroep en natuurlijk een familie. Maar ook de plek waar je geboren of opgegroeid bent en de cultuur waarin je groot bent geworden, zijn van invloed op je verdere leven. Hoe dichter een bepaald systeem bij je staat, hoe sterker de invloed is die dat systeem op jou heeft. Voor veel mensen is daarom het familiesysteem één van de belangrijkste systemen in hun leven. Dit maakt familieopstellingen de bekendste en meest populaire categorie opstellingen.

Informatie
Bij elke groep mensen hoort een energieveld. In dat energieveld zit alle informatie over deze groep, zowel uit het heden als uit het verleden. Vaak ben je je helemaal niet bewust van een verstoring in je familiesysteem, maar je hebt wél ergens last van in je leven – fysiek, mentaal, emotioneel, relationeel of spiritueel. En je krijgt de oorzaak van je klacht maar niet boven water, waardoor heling lastig wordt. Juist dán kan een familieopstelling inzicht geven in de achtergrond van wat jou dwars zit.

Meer info en aanmelden: www.stukkenbeter.nl/systeemopstellingen