Stedendriehoek

Nieuw in Tot2021: Bootcamp Koude Acquisitie

Nasano Management start dit voorjaar met de Bootcamp Koude Acquisitie. Een razendsnelle training waarin deelnemers binnen één dag leren hoe ze het beste telefonisch nieuwe klanten werven. Salestopper Dorus Huiskes neemt de deelnemers mee in de wereld van de koude acquisitie en deelt zijn succesvolle geheimen.

Begin mei wordt de Hanging Around in de oude ambachtschool Tot2021 omgetoverd tot een salesdomein. De bootcamp Koude Acquisitie is uniek in de regio en ontwikkeld voor iedereen die goed wil worden in telefonische acquisitie. Het doel van koude acquisitie is het aan tafel komen bij de prospect. Klinkt simpel maar dat is het zeker niet. Bij koude acquisitie is er namelijk nog geen band tussen de salesmedewerker en potentiële klant. Voor de salesmedewerker is het dus van groot belang dat hij of zij zich goed voorbereidt, de standvastige secretaresse omzeilt en in een fractie van een seconde een klik met de klant creëert. Bootcampinstructeur Dorus Huiskes laat de deelnemers zien én ervaren hoe ze dat het beste voor elkaar krijgen.

Snel van start
Korte brokken theorie worden tijdens de bootcamp afgewisseld met praktische oefeningen. Geen complexe lesstof of ingewikkelde modellen maar concrete, gouden tips van de salesprofessional himself. Dorus heeft een rugzak vol ervaring, zit als ruim acht jaar in het vak en weet inmiddels wat wel en niet werkt. Zijn geheimen zijn beproefd, bewezen succesvol en volledig op de praktijk anno 2017 gericht. Tijd om achterover te leunen is er niet. Na een inspiratievol uurtje zijn de deelnemers zelf aan zet. Dorus stuurt en coacht terwijl de deelnemers zelf de telefoon pakken om een afspraak te maken met potentiële klanten.

Meet-up
Focus on the outcome, not the obstacle, dat is waar het tijdens de Bootcamp Koude Acquisitie om draait. In kleine groepen, van maximaal acht personen, obstakels begrijpen en overwinnen. De enerverende dag wordt afgesloten met een borrel. Waarom? Omdat iedere deelnemer sowieso een borrel verdient na het harde werken maar vooral omdat het gebouw Tot2021 een ideale plek is om te netwerken. De oude ambachtschool is nu namelijk de werkplaats van een groep enthousiaste ondernemers, die vaak te vinden zijn in de horeca gelegenheid Heerlijk Lokaal, aan de zijkant van het pand.
De eerste bootcamp vindt plaats op donderdag 11 mei in gebouw Tot2021 aan Molenstraat- Centrum 1 in Apeldoorn. Meer informatie en aanmelden via: www.nasano.nl