Stedendriehoek

Nieuw festival RAUW: Puur genieten

APELDOORN – Vrijdag 7 en zaterdag 8 juli wordt het Zwitsalterrein in Apeldoorn omgetoverd tot een eigentijds festivalterrein voor het food & family festival RAUW. Een gratis toegankelijk festival voor jong en oud om te proeven van het goede (buiten)leven.

“Bezoek de foodmarket en ontdek het verhaal achter bijzondere producten. Of schuif aan een van de gedekte, lange tafels om samen uitgebreid te genieten van bijzondere gerechten, mooie wijnen en live entertainment, verzorgd door Gigant. Naast stoere gerechten van open vuur of uit de Italiaanse keuken is ook de foodtrekker van sterrenrestaurant de Librije aanwezig. Vanuit deze culinaire schaftkeet worden internationaal getinte gerechten geserveerd, gemaakt van louter lokale producten. Liever zelf op pad? Bestel dan een picknickmand en strijk neer op het groene gras om te kijken naar de diverse acts, terwijl de kinderen zich vermaken in het hooi”, aldus organisator Tim Koldenhof.

“De actieve bezoeker schrijft zich met een team natuurlijk in voor de zogenaamde Knock Out Games van René Diks of neemt deel aan een van de yoga-workshops. Neem je kinderen vooral mee en laat de tablets maar thuis. Er zijn talloze activiteiten waarbij zowel de sportieve als creatieve kids zich kunnen vermaken. Meet bijvoorbeeld jullie krachten tijdens de ouder-kind bootcamp, laat ze meedoen aan de kookworkshops of aan Kids Broadway, waar zelf gezongen, gedanst en geacteerd kan worden. Natuurlijk is er nog veel meer. Kom het samen met je kinderen, vrienden en familie ontdekken, proeven en beleven!”

Hij vervolgt: “We willen het eerste weekend van de zomervakantie goed van start laten gaan met RAUW, dat in het teken staat van puur genieten. We merken dat veel mensen kwaliteit van leven steeds belangrijker vinden. Samenzijn, lekker eten, een fijne setting, bewegen en genieten staan daarbij centraal. Voor deze groep mensen is festival RAUW ontwikkeld. Goed eten, goed entertainment, een eigentijdse uitstraling en volop gelegenheid om in beweging te komen.”

Knock Out Games

“Ben jij sterk, snel, behendig en sportief? Stel dan een eigen team samen van 5 collegas buren of vrienden en schrijf je in voor de Knock Out Games op zaterdag 8 juli. Volg het parcours vol met hindernissen voor een ultieme krachtmeting. Na deze strijd geniet je samen met je team van een goed podiumprogramma en de heerlijke keukens.” Voorinschrijven en meer informatie is te vinden op www.festivalrauw.nl