Stedendriehoek

Multicopy Apeldoorn/Dijkgraaf Drukkerij en Multicopy Ede nieuw binnen in Top 10

APELDOORN, 6 april 2023 – Multicopy Apeldoorn/Dijkgraaf Drukkerij en Multicopy Ede, van ondernemer Robert Levöleger zijn nieuw binnengekomen in de Top 10 van grootste en snelstgroeiende bedrijven binnen de Multicopy-keten. Deze jaarlijkse ranglijst werd bekendgemaakt tijdens de Conferentie van Multicopy The Communication Company in Hotel Vianen. 

Annette Dales, algemeen directeur van Multicopy The Communication Company: “Elk jaar publiceren wij een Top 10 van Multicopy-ondernemers met de hoogste omzetcijfers. Al onze ondernemers leveren een breed scala aan communicatiemiddelen en -diensten. Vanaf het allereerste advies tot en met de uitvoering. De relatie die de ondernemers in deze ranglijst met hun klanten hebben is daarbij zo krachtig en ondersteunend dat zij écht van uitzonderlijke klasse zijn.”

Topondernemer

De Multicopy-directeur kijkt dan ook vol vertrouwen naar de toekomst. “We zien dat klanten steeds vaker op zoek zijn naar een allround communicatiepartner, die hen breed ondersteunt. Persoonlijk en lokaal. Dat is precies wat Multicopy te bieden heeft. De ondernemers in deze Top 10 onderscheiden zich daarbij door de optimale relatie die zij met hun klanten weten op te bouwen. Er is sprake van een gelijkwaardig partnerschap waardoor zij andere bedrijven tot grote hoogte kunnen laten uitstijgen boven de concurrentie.”

Ondernemer Robert Levöleger reageert verheugd op de uitslag. “Ik ben enorm trots dat onze onderneming tot de top van de Multicopy-bedrijven behoort. Zonder mijn fantastische team zou ik dit natuurlijk nooit hebben bereikt. Zij zetten zich elke dag weer met hart en ziel in om onze klanten de beste communicatieoplossingen te bieden. Van advies en creatie tot print- en drukwerk en van tot binnen- en buitenreclame tot online communicatie. Met z’n allen bedenken en leveren wij alles waarmee onze klanten hun communicatiedoelen kunnen bereiken. Bij ons weten klanten zeker dat het echt goed komt!”