Stedendriehoek

Mooie prijzen te winnen bij festival

APELDOORN – Donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) vindt vanaf 11.00 uur in het Orderbos voor de achtste keer het Skandia Zeepkistenrace Festival plaats. Tijdens het festival zijn niet alleen voor de deelnemers mooie prijzen te winnen, maar ook de bezoekers maken kans op geweldige prijzen.

Zo kan een gelukkige winnaar een jaar lang naar alle familievoorstellingen in Orpheus voor twee personen. Maar er zijn ook vrijkaarten te winnen voor één voorstelling, voor de Julianatoren of een kinderfeestje bij McDonald’s.
“Maak tijdens het Skandia Zeepkistenrace Festival in de photoboot de gaafste foto. De foto krijg je in ieder geval mee naar huis, maar met die foto maak je kans op gave prijzen. De hoofdprijs is een jaar lang naar alle familievoorstellingen in Orpheus voor twee personen. Hoe gaaf is dat! Maar je maakt ook kans op gadgets van de voorstellingen en diverse vrijkaarten”, vertelt Frank Huibers namens de organisatie.
“Op de theaterweide kun je ook Kroki, de mascotte van het festival en Happy, mascotte van McDonald’s, ontmoeten. Ga samen op de foto, maak een dansje en koop een lot! Zo maak je kans op een volledig verzorgd kinderfeestje, vrijkaarten voor de Julianatoren of een van de troostprijzen.”
Naast het winnen is er veel te doen: de Skandia Zeepkistenrace, theaterweide, kofferbakverkoop, stoere attracties, lekker eten en drinken, trial demo’s, graffitikunst, hot tub, beautycorner, live-muziek en DJ, LEGO roadshow, Coole Car Area, klimmen, timmeren, dansen en nog veel meer.