Stedendriehoek

Mooi weer op komst: tijd voor een schoon bedrijfspand!

Er is mooi weer op komst! De komende twee weken gaat het zonnetje weer schijnen. De lente laat dus niet lang meer op zich wachten. De zonnestralen zorgen er echter wel voor dat vervuiling op uw bedrijfspand goed zichtbaar wordt. Tijd dus voor een goede schoonmaak!

De specialisten van Prova Reiniging zien dat de meeste bedrijven kiezen voor een reinigingsbeurt van hun bedrijfspand in de periode maart/april. Viezigheid valt door de zon extra op, waardoor mensen behoefte hebben aan een schoon bedrijfspand. Uw bedrijfspand is immers uw visitekaartje. Komt een potentiële klant voor het eerst bij u langs? Dan is een goede eerste indruk wel zo prettig.

Wilt u niet achterblijven? Dan is dit de periode om uw bedrijfspand te laten reinigen.

Reinigen van mijn bedrijfspand
Bedrijfspanden bestaan uit verschillende materialen. Denk aan gevelbeplating, dakbeplating en damwanden. Deze materialen vereisen allemaal een andere reinigingsmethode. Prova Reiniging heeft de methoden in huis om al deze materialen schoon te maken. Wilt u bijvoorbeeld uw damwand reinigen? Afhankelijk van de vervuiling en uw wensen wordt gebruik gemaakt van bijvoorbeeld hogedrukreiniging of machinale reiniging.

Het is belangrijk uw damwand periodiek schoon te laten maken. Niet alleen voor het oog is dit mooier, ook de levensduur verlengt. Wilt u daarnaast dat uw damwand langer schoon blijft, vuil minder makkelijk hecht en dat de damwand vochtafstotend blijft/wordt? Overweeg dan een nabehandeling.

Naast het reinigen van uw damwand, kunt u ook overwegen om:

  • Uw gevel te laten reinigen;
  • Uw dak te laten reinigen;
  • Uw glazen te laten wassen.

Recent project: reiniging voor Center Parcs
Een recentelijk project dat door Prova Reiniging is uitgevoerd is een reiniging voor Center Parcs. Hierbij hebben de specialisten de gevels van strandhotel Center Parcs Zandvoort in Noord-Holland gereinigd en geïmpregneerd.

Het hotel van Center Parcs was flink vervuild met algen en zout, veroorzaakt door de ligging aan zee. Het gebouw is maarliefst 35 meter hoog en beschikt over 1500 meter gevel. Aan de hand van hoogwerkers zijn de gevels gereinigd en geïmpregneerd.

Center Parcs was erg tevreden over onze service: “Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en hoe Prova het hotel heeft gereinigd. Het verschil van voor en na de tijd is enorm.”

Weer voor een strandwandeling en een nachtje aan zee is op komst. Na deze reiniging hebben de strandgasten in ieder geval uitzicht op een schoon hotel!

Wilt u ook een schoon pand?
Wilt u ook een schoon bedrijfspand voor de lente begint? Van een strandhotel tot aan een distributiecentrum. Van Noord-Holland tot Limburg. De specialisten van Prova Reiniging komen graag bij u langs. Óók voor een spoedreiniging. Bel vrijblijvend naar 0548-234000 en vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.