Stedendriehoek

Minder kilo’s en meer gezondheid met Slim (di)Eet

Eigenaar en leefstijlcoach Elles van Nieuwenhuijzen weet zeker dat met de Slim (di)Eet methode mensen beter gaan eten waarmee levensenergie, een betere gezondheid, een mooiere huid en haren het resultaat zijn. Naast haar gedegen kennis, spreekt ze ook uit eigen ervaring. Inmiddels helpt Elles al 13 jaar met haar bedrijf Slim (di)Eet mensen met een hele eenvoudige methode aan een beter eetpatroon: “Heel fijn ja. En dat doen we in stapjes, je hoeft niet alles om te gooien, er is genoeg keuze.” aldus Elles.

Voordelen van een goed eetpatroon
En minder kilo’s bereiken door een goed eetpatroon, is het zo eenvoudig? Elles antwoord resoluut: “Ja! Het klinkt inderdaad eenvoudig, toch is de helft van de mensen echt te zwaar en daar is een flinke link met leefstijlziektes als hart- en vaatziektes, hoge bloeddruk, diabetus2, kanker, auto-immuunziektes en psychiatrische aandoeningen. Vaak is het eetpatroon een grote boosdoener. Door echt goed, uitgebalanceerd én lekker te eten krijgt je lichaam weer wat het echt nodig heeft.” En wat levert dat dan op? “Resultaten zijn divers, van drie tot zeven kilo eraf in 28 dagen. Mensen krijgen (veel) meer levensenergie, rustigere darmen, een betere nachtrust, zijn minder moe en zijn beter gefocust. Mensen zitten weer lekker in hun vel”

Stappenplan minder kilo’s, meer gezondheid!
Jullie werken daarbij met een stappenplan? “Zeker. Het stappenplan duurt in eerste instantie drie maanden en bestaat naast de begeleiding uit een instructiemap met veel achtergrondinformatie en een menu indeling voor 28 dagen, met als doel een betere vetverbranding. Daarnaast hebben ze levenslang toegang tot een website met honderden recepten. Kijk op www.slimdieet.nl/aanbod voor meer informatie.”

Lagere gasrekening en kneiter happy door workshops IJsvogel Winterzwemmen
Je bent ook een fervent voorstander van het inzetten van kou? “Oh jazeker, ‘koudwater plonzen!” zegt Elles enthousiast, “Een gezonde leefstijl kan enorm aangevuld worden met plonzen in koud water. Dat doen wij met onze workshops IJsvogel Winterzwemmen. Door het koude water, voel je je levenskracht en je verlaagt er je energieverbruik mee. Sommige mensen experimenteren wellicht al met koud afdouchen. De kou is super gezond en helpt tegenwoordig ook in je portemonnee. Maar winterzwemmen brengt je nog veel meer. Je wordt echt kneiter happy van een frisse plons door de gelukshormonen die vrijkomen en je ervaart een heerlijke lichte energie, wat een betere focus voor de rest van de dag oplevert en meer balans in jezelf. Ook wordt het immuunsysteem iedere keer scherp(er) afgesteld. Mensen worden fysiek en mentaal weerbaarder.”

Ga mee op Supermarkt-avontuur.
Dan over eten, eigenlijk weten we best weinig over de ingrediënten in producten en wat ze doen in het lichaam. Jij maakt mensen daarvan bewust. Hoe doe je dat? “Ja, wat is gezond én lekker? Wat betekenen al die rare namen op het etiket? Hoe koop je duurzaam? Tijdens het Supermarkt-avontuur zoeken we uit hoeveel suiker ergens inzit, welke en hoeveel vetten, welke eiwitten én of je keuze duurzaam is. Maar vooral; wat is de gezondste keuze? Het is echt niet zo simpel en er zijn ook tegenstrijdige zaken. We gaan binnenkort op avontuur bij de AH in Warnsveld. Mensen kunnen daarna betere keuzes maken die passen bij de gezonde leefstijl.”

Op de website staan de data voor de workshops IJsvogel Winterzwemen en het Supermarkt-avontuur. www.slimdieet.nl/ijsvogel-winterzwemmen | www.slimdieet.nl/supermarkt-avontuur

 

 

 

Nieuweweg 12, 7231 AX Warnsveld
T   06-22449498
E     info@slimdieet.nl
W   www.slimdieet.nl