Stedendriehoek

Met je auto door de wasstraat, met of zonder borstels!

In Vaassen hebben ze een bijzondere primeur te pakken: hier staat namelijk de eerste machine van Christ in Nederland, die zowel met borstel als borstelloos kan wassen. Ideaal voor mensen die elke week een bezoekje aan de wasstraat brengen. Deze borstelloze machine geeft je de ultieme mogelijkheid om altijd in een blinkende auto te rijden en je hoeft er zelf maar weinig voor te doen. Autoschadebedrijf de Wilde is met deze grote uitbreiding helemaal klaar voor de toekomst.

Wassen met of zonder borstels

De wasunit kan zowel conventioneel borstelen als borstelloos de auto wassen, afhankelijk van welk programma er wordt ingesteld. Dus ook voor auto’s die al iets langer een wasbeurt kunnen gebruiken, is de wasunit een geschikte keuze. Wanneer jouw auto al een tijdje geen wasbeurt heeft gehad, kies je gewoon voor een programma met borstelgebruik. Naast de wasunit zijn er ook zes gloednieuwe wasboxen en vier stofzuigerplekken neergezet, zodat ook zelf je auto schoonmaken – zowel vanbinnen als vanbuiten – tot de mogelijkheden behoort.

Carwash Vaassen

Vader en zoon Gerard en René de Wilde hebben samen Carwash Vaassen opgezet. Gerard: “Wij zijn natuurlijk erg trots dat wij als eerste bedrijf in Nederland over deze speciale carwash beschikken. Met een speciale reinigingsmethode wordt elke auto, die qua uiterlijk goed wordt onderhouden, blinkend schoon en goed verzorgd. Als eerste in Nederland beschikken wij over de crème de la crème op het gebied van wasunits! Dankzij de Christ Aquatus Prime rollover-wasunit blinkt elke auto als nooit tevoren. Onze machine kan ook wassen zonder borstels, zodat krassen worden voorkomen en het beste resultaat wordt geboden voor auto’s die in de glascoating staan en goed onderhouden zijn. Dankzij de innovatieve scantechnologie volgt deze machine perfect de contouren van de auto voor een optimaal resultaat. Doordat de wasunit zowel conventioneel borstelen als borstelloos de auto kan wassen, is onze wasstraat geschikt voor iedere auto.”
Nog een bijkomend voordeel van deze machine is dat hier auto’s en bussen gewassen kunnen worden tot een maximale hoogte van 2,70 meter, een lengte van 7,40 meter en een breedte van 2,55 meter. Momenteel wordt er ook nog een programma geschreven voor bussen en auto’s met een imperiaal.

Een hapje en drankje tijdens het autowassen

Als René het buitenterrein laat zien naast het autoschadebedrijf, is duidelijk dat hier flink is uitgebreid. Want naast de wasunit, de zes wasboxen en de vier stofzuigplekken is er ook nog een pand neergezet waar binnenkort een restaurant en shop in komen. “Wij willen op deze manier een grote groep mensen bedienen. De auto weer laten stralen – op de waswijze die jij prettig vindt – maar ook even ontspannen met een drankje en hapje na het werk aan de auto of terwijl je wacht op een kleine reparatie in ons autoschadebedrijf.”

Autoschadebedrijf de Wilde

Autoschadebedrijf de Wilde staat in Vaassen en omgeving bekend om een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en uitstekende klantgerichtheid. “Wij zijn er trots op dat wij onze klanten op snelle en flexibele wijze van dienst zijn en hen met een goed en veilig gevoel weer in de auto laten stappen. Zij zijn bij ons niet alleen verzekerd van een volledig herstel van alle mogelijke schade, maar ook van een juiste afhandeling van eventuele schadeformulieren.”

Naast de vestiging in Vaassen heeft Autoschadebedrijf de Wilde ook een vestiging in Twello. In 2007 is Autoschadebedrijf Beekman in Twello overgenomen. Autoschadebedrijf (Beekman) de Wilde is sindsdien een feit en dankzij de overname van deze onderneming en het personeel is het werkgebied van beide bedrijven verruimd. “We herstellen onder andere in een gebied van Elburg tot aan Deventer en omstreken, een flink gebied dus! Een gedeelde filosofie gebaseerd op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid, heeft geresulteerd in een perfecte samenwerking tussen de twee filialen. Door de diverse handelingen elkaar zo logisch mogelijk te laten opvolgen, werken wij aan een minimaal tijds- en materiaalverlies, een efficiënte werkwijze en optimaal geconcentreerde werknemers. Op deze wijze zijn wij in staat de kwaliteit van door ons geleverde producten en diensten constant hoog te houden. De vakbekwame medewerkers kennen en nemen hun verantwoordelijkheden. Afspraken nakomen, op tijd leveren, de juiste prijs hanteren en de kwaliteit van het product bewaken, zijn van essentieel belang in de relaties met klanten, leveranciers en verzekeringsmaatschappijen. Onze medewerkers zijn gemiddeld al twintig jaar in dienst bij Autoschadebedrijf de Wilde en dankzij diverse initiatieven op het gebied van bijscholing en cursussen blijft iedereen uitstekend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.”

Informatie

Carwash Vaassen is te vinden aan Riezebosweg 20a in Vaassen. Voor meer informatie kan men een kijkje nemen op de website www.carwashvaassen.nl of volg Carwash Vaassen op Facebook en Instagram.