Stedendriehoek

 Met een stoomoven kun je meer dan je denkt

door Maud Zandvliet

APELDOORN – Lusing Keukens, gevestigd aan de Vlijtseweg 63 in Apeldoorn, is gespecialiseerd in keukens en allerhande keukenapparatuur. Wat is er nu leuker dan af en toe een keuken gebruiken voor een kookdemonstratie!

Vera Huisman, studente op onderwijsinstelling Aventus, is stagiaire bij Lusing Keukens en kwam met het idee om een stoomoven-demonstratie te organiseren. “Veel mensen kennen nog niet alle mogelijkheden van een stoomoven, bijvoorbeeld dat een stoomoven ideaal is voor een stamppot, risotto of rijst. Met een stoomoven is het gemakkelijk om je eten op te warmen en het is gezonder dan de magnetron. Dat komt omdat de stoomoven geen straling gebruikt, in tegenstelling tot een magnetron.”

Tijdens de demonstratie krijgt men uitleg van Miranda Boks over de stoomoven. Aan de hand van haar kookboek ‘Miranda komt op stoom’ legt ze uit wat voor lekkere recepten u ermee kunt maken. De demonstratie is bedoeld voor vragen over de stoomoven, maar ook over de andere apparatuur van Lusing Keukens. Stagiaire Vera en de eigenaren Anouk en Mark en medewerker Bjorn staan voor de bezoekers klaar. De demonstratie vindt plaats op zaterdag 13 april in twee tijdsblokken: van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur. Aanmelden is mogelijk via een mail naar info@lusingkeukens.nl, telefonisch op 055-5790095, maar men mag ook gewoon binnenlopen. Het kookboek van Miranda Boks ligt tijdens de demonstratie klaar voor verkoop, maar is ook te bestellen via de website www.smulboks.nl.

Familiebedrijf

Het familiebedrijf Lusing Keukens verkoopt al meer dan veertien jaar keukens van de beste kwaliteit. Tijdens uw bezoek aan Lusing Keukens zorgen Anouk, Mark en Bjorn ervoor dat u uw keuken geheel eigen maakt. Door middel van een gesprek volgt een 3D-tekening geheel naar uw wensen. Met geavanceerde technologieën en milieuvriendelijke materialen verkoopt Lusing Keukens keukenproducten die niet alleen je energiekosten verlagen, maar ook het milieu beschermen. Tevens bieden ze een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Lusing Keukens maakt samen met u een keukenplan dat past binnen het budget, beschikbare ruimte en uw favoriete stijl. Zij ontwerpen en plannen de keuken met passie en tot in het kleinste detail. Dit gaat door zelfs na de installatie en levering, omdat zij bij elke stap betrokken willen blijven. Lusing Keukens is de keukenexpert voor de regio Apeldoorn en Deventer. Voor meer informatie: lusingkeukens.nl, telefoon 055-5790095 of kom langs aan de Vlijtseweg 63 in Apeldoorn.

Foto:

Vera Huisman (links) en Anouk Lusing (rechts) laten zaterdag 13 april bij Lusing Keukens graag de voordelen van een stoomoven zien.