Stedendriehoek

Met Binky-abonnement onbeperkt komen spelen

APELDOORN – Tussen de dieren en omringd door een groene omgeving vermaken ouders en hun kinderen zich de hele dag. Binky is de grootste kinderboerderij van Apeldoorn en bovendien een speelparadijs met allerlei leuke speeltoestellen en activiteiten voor kinderen. Kortom, alle ingrediënten om je samen lekker te vermaken.

Een Binky-abonnement koop je in de actieperiode tot en met 15 november voor €17,50 per persoon (kinderen tot en met 1 jaar hebben gratis toegang). Het abonnement is per direct geldig tot en met december 2024. Binky is dagelijks geopend, dus je kunt het hele jaar komen spelen.

Tijdens het spelen bij Binky leer je van alles over de dieren. Zo staan er overal bordjes met leuke weetjes en kun je in de bergkapschuur opdrachten uitvoeren, om zo alles te leren over het boerderijleven. Spelen, klauteren, bouwen, een potje minigolfen of met het hele gezin waterfietsen, er is van alles te beleven. Misschien ontmoet je Binky of een van zijn vriendjes wel op het park… Na al dat spelen heb je misschien wel zin in iets te eten of drinken. Kom gezellig samen genieten op Binky’s smulterras. De kinderen vermaken zich ondertussen prima in een van de vele speeltuinen. Wist je dat je bij Binky ook je leukste kinderfeestje kunt vieren of samen met de hele klas op avontuur kunt tijdens een schoolreisje?