Stedendriehoek

Mega Sint Spektakel in de Julianatoren

APELDOORN – Party Piet Pablo, op dit moment de populairste Piet van Nederland en Vlaanderen, heeft deze maand maar liefst 50 miljoen YouTube views bereikt. Vorige week is zijn nieuwe album vol Sinterklaas-hits en ook zijn nieuwe single De Sinterklaas en Pieten Jump gepresenteerd. Tevens komt binnenkort een duet met Love Piet uit en heeft hij bekend gemaakt dat op 19, 20 en 26 november Het Mega Sint Spektakel in de Julianatoren gaat plaatsvinden.

Voor het eerst in de geschiedenis opent kinderpretpark Julianatoren zijn deuren in de winter. Party Piet Pablo huurt het Apeldoornse pretpark exclusief af om op 19, 20 en 26 november Het Mega Sint Spektakel te laten plaatsvinden. Naast de attracties kunnen de kinderen genieten van De Mega Sint Show. Op het park zijn enorm veel Pieten, mag je Amerigo aaien, ga je Sinterklaas in het echt ontmoeten en zijn er fantastische meet & greets met onder anderen Party Piet Pablo en Love Piet. Tevens kun je naar de Pietendisco, de Dansschoolshow of haal je je eigen Pietendiploma. Natuurlijk wordt de dag afgesloten met een grandioos uitzwaaifeest.

Miniserie
Speciaal voor dit spektakel is in samenwerking met de Julianatoren ook een miniserie met Party Piet Pablo, Love Piet, meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin ontwikkeld, die vanaf november te zien is op www.facebook.com/julianatoren. Meer informatie over Het Mega Sint Spektakel bij de Julianatoren is te vinden op de website www.hetmegasintspektakel.nl