Stedendriehoek

Meer dan 60 te gekke attracties bij Kinderpretpark Julianatoren

Middenin de bossen, aan de rand van Apeldoorn, ligt het leukste kinderpretpark van Nederland te wachten op jou. Het pretpark, met meer dan 60 te gekke attracties en shows, biedt een waanzinnig dagje uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot 10 jaar. Én het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet!

Een dagje naar Kinderpretpark Julianatoren? De kinderen springen een gat in de lucht! Met de keuze uit meer dan 60 attracties valt er voor de kinderen genoeg te beleven. Ben jij een echte durfal en kan het jou niet hard genoeg? Maak dan een spannende tocht in de Dino Toer, waar je oog in oog komt te staan met levensechte dinosaurussen. Vaar als een piraat over de woeste golven in de Draaiende Piraat. Maak een vrije val in ‘De Hoge Hoed’ en vergeet zeker niet een duizelingwekkende rit in de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’ te maken. De kleintjes rijden als een cowboy over de Paardenbaan, gaan op een waanzinnig safari-avontuur door de Safaribaan en vliegen als een piloot in hun eigen helikopter door het park!

Shows

Op elke openingsdag zijn er maar liefst vijf spectaculaire shows. Ga met Prinses Julia mee naar een magisch sprookjeswereld, leer de stoere passen van de Cowboydans, bouw mee met Dino & Dina en volg een dansles van Julia!

Smikkelen en smullen

Lekkere trek gegeten tijdens een dagje uit naar Kinderpretpark Julianatoren? Op het park vind je voldoende eetgelegenheden. Of je nu trek hebt in een kleine snack of uitgebreid wilt eten, de keuze is reuze. Haal een lekker frietje bij Dino’s Cafetaria of vers gebakken poffertjes bij Dina & Dino’s Poffertjesrestaurant. En voor een zoet tussendoortje haal je een suikerspin bij het Suikerspinhuisje van Mevrouw Suikerspin.

Praktische informatie

Kom jij ons binnenkort bezoeken? Reserveer dan snel je tickets via www.julianatoren.nl. Ben je van plan om vaker te komen? Koop dan een abonnement. Op de website vind je diverse opties.

Het park is tot en met eind oktober dagelijks geopend van 10.30 tot 17.00 uur. Eventuele wijzigingen vind je op de website. Let op: In verband met extra hygiëne werkzaamheden zijn de attracties tussen 12:30 uur en 13:15 uur gesloten. De speeltuinen, trampolines en verkooppunten blijven geopend.

Zien wij jou snel? Te gek! Adres: Amersfoortseweg 35, 7313 AC Apeldoorn

Dit artikel verscheen in het recreatiemagazine Kijk Uit.