Stedendriehoek

Meedoen aan een WK poule? Zo doe je dat!

In het najaar wordt het WK voetbal in Qatar gespeeld. Dit is de uitgelezen kans om eens een gokje te wagen! Er zijn namelijk veel sportweddenschappen die de komende maanden gehouden zullen worden. Een erg populaire optie is een WK poule. In dit artikel zullen we je alles vertellen wat je moet weten over WK poules en hoe je het aan kunt pakken!

Wat is een WK poule?
Een poule is een groep met deelnemers. Als we het over sportweddenschap hebben dat is een poule een groep die meedoet aan een specifieke weddenschap. Rond het WK worden er veel weddenschappen gehouden onder vrienden, collega’s of onbekenden. Zo heb je de mogelijkheid om een leuke prijs te winnen en de wedstrijden nog net iets spannender te maken.

Hoe vul ik een WK poule in?
Speel WK poule bij Intikkertje, hier heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een poule die georganiseerd is door een gerenommeerde bookmaker. Je hebt natuurlijk wat geluk nodig tijdens het invullen van de poule. Toch kun je tactische keuzes maken door middel van een paar tips.

Bepaal je strategie
Om een goede kans te maken is het belangrijk om vooraf een strategie te bepalen. Zo voorkom je dat je een verkeerde keuze maakt. Je kunt bijvoorbeeld eens kijken wat bookmakers doen. Bookmakers zorgen ervoor dat sportweddenschappen plaats kunnen vinden. Ze beschikken over veel informatie als het gaat om een weddenschap. 

Kom meer te weten over de geschiedenis van een team
Om een tactische keuze te maken kan het handig zijn om meer te weten te komen over de geschiedenis van een team. Heeft een land al eerder het WK gewonnen? Wat waren de uitslagen van die wedstrijden? Nadat je hiervan een overzicht hebt gemaakt kun je al wat potentiële kanshebbers wegstrepen. 

Kijk naar de resultaten
Daarnaast raden we je ook aan om eens te kijken naar de resultaten van twee teams die tegen elkaar moeten spelen. Als in de eerste instantie nog niet duidelijk is welk team sterker is dan kun je eens kijken naar de algemene resultaten van een elftal.

Kies de favoriet
Mocht het ook na het analyseren van de resultaten nog niet duidelijk zijn welk land de overhand heeft. Dan kiezen de meeste mensen ervoor om in te zetten op het meest besproken team.

We wensen je veel plezier bij het WK voetbal 2022!