Stedendriehoek

Makelaar Apeldoorn: Persoonlijke service en flexibele mentaliteit: de voordelen van iQ Makelaars

Wanneer je van plan bent een huis te kopen of verkopen is het kiezen van een geschikte makelaar van groot belang. Een goede makelaar neemt je veel werk uit handen en ondersteunt je met advies en begeleiding in het aankoop- of verkoopproces. Bij iQ Makelaars weten we precies hoe we dit het beste doen. Vanuit onze kennis en jarenlange ervaring weten we altijd het beste resultaat te behalen voor jou. Benieuwd hoe iQ Makelaars het verschil kan maken bij de aankoop of verkoop van een huis? We zetten graag alle voordelen van onze unieke makelaarsservice op een rijtje.

No Cure No Pay: altijd de beste verkoopprijs voor jouw woning

iQ Makelaars onderscheidt zich allereerst door de keuze voor een No Cure No Pay werkwijze. Dit betekent dat je pas betaalt wanneer jouw woning ook daadwerkelijk verkocht is, waardoor een eerlijke vraagprijs voor ons net zo belangrijk is als voor jou! Gelukkig bezitten onze ervaren makelaars alle nodige kennis van de lokale woningmarkt om een realistische prijs te bepalen. Binnen 48 uur bieden wij een waardebepaling van de woning, waarbij we kijken naar vergelijkbare koopwoningen en verschillende onderzoeken. Zo zorgen we ervoor dat je bij iQ Makelaars altijd de beste prijs voor jouw huis ontvangt!

Een makelaar met flexibele en persoonlijke service

Bij iQ Makelaars werken we niet met een 9 tot 5 mentaliteit, maar hanteren we flexibele werktijden. Zo zijn we ook bereikbaar en beschikbaar in de avonduren en op zaterdag. En dit is belangrijk bij de verkoop van een woning, omdat bezichtigingen in de avond voor veel mensen het beste uitkomen. Wij pakken elk moment aan om jouw woning te kunnen verkopen. Is er interesse om jouw woning te bezichtigen? Dan proberen wij diezelfde of de volgende dag nog tijd vrij te maken. Als makelaar staan wij altijd voor je klaar, en zorgen we ervoor dat jouw ervaring met iQ Makelaars 100% positief is.

De beste online en offline marketing voor jouw huis

Bij de verkoop van een huis is goede marketing essentieel. Dit snappen we bij iQ Makelaars, en daarom werken we met een uitgebreide marketingstrategie. Zo zorgen ervoor dat jouw huis altijd de beste aandacht krijgt! Ons aanbod promoten wij via verschillende grote woningplatforms zoals Funda, Pararius, Jaap, en Huislijn. Bovendien kunnen wij campagnes draaien via onder andere Google en Facebook. Maar ook offline bieden wij alle ondersteuning in de marketing van jouw huis. Denk bijvoorbeeld aan een unieke brochure voor jouw huis en opvallende borden voor in je tuin of aan het raam. Vanuit onze klantgerichte service kijken onze makelaars naar jouw persoonlijke situatie en bepalen we welke marketingtools we hierbij het beste kunnen inzetten.

Fanatiek makelaarsteam en 100% klanttevredenheid

Het enthousiaste en gedreven team van iQ Makelaars staat klaar om voor jou het beste resultaat te behalen. Vanuit onze vakkundigheid en deskundigheid weten we precies hoe we dit bereiken, en hoe we het aankoop- of verkoopproces zorgeloos laten verlopen. Een ding staat voorop: jij staat centraal bij iQ Makelaars. Wij luisteren naar jouw persoonlijke situatie en passen onze service hierop aan. Onze makelaars bieden begeleiding bij de verkoop of aankoop van begin tot eind en zorgen ervoor dat jij je thuis voelt bij iQ Makelaars. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij een goede ervaring hebt en ook het beste resultaat krijgt. iQ Makelaars onderscheidt zich door altijd nét dat stapje extra te doen. Zo garanderen we 100% klanttevredenheid!

Heb je vragen over de verkoop of aankoop van een huis, of ben je benieuwd naar wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met iQ Makelaars. We helpen je graag!