Stedendriehoek

Maak gratis kennis met Momtrepreneur op Internationale Vrouwendag bij concept store Eigen Stijl

Koffie, gezelligheid, netwerken én kans op een mooie up-do op vrijdag 8 maart

Vrijdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Dat moet gevierd worden, dacht Iris Huigsloot van Momtrepreneur: “Een mooi moment om je even te laten verwennen bij Eigen Stijl én gratis kennis te maken met Momtrepreneur. We maken er een gezellig koffiemoment van. Bovendien maken tien aanwezigen kans op een mooie up-do van Marjolijn van Eigen Stijl of Maaike van Miss Scissors.” Momtrepreneur is een netwerkclub die regelmatig in Apeldoorn evenementen en activiteiten organiseert.

Samenwerken en gunnen

Iris Huigsloot is enthousiast: “Tijdens Internationale Vrouwendag staan solidariteit en empowerment centraal. Dat vinden wij bij Momtrepreneur ook erg belangrijk. Elkaar gunnen, inspireren en helpen in het ondernemerschap én privé-leven. Dat kan soms een uitdaging zijn. We houden ervan om in gezellige en laagdrempelige setting bij elkaar te komen. En op Internationale Vrouwendag vinden we het leuk om ondernemende vrouwen in de watten te leggen. Dat doen we samen met onze members Marjolijn van Eigen Stijl en Maaike van Miss Scissors. Zij stellen hun locatie beschikbaar én ook nog eens verzorgen ze voor tien aanwezigen een up-do! Bakkerij Keurhorst zorgt voor iets lekkers én alle aanwezigen ontvangen een leuke goodie bag. Als dat geen verwennerij is…”

Gratis en iedereen is welkom

Iedere ondernemende vrouw is welkom op vrijdag 8 maart van 9.30-11.30 uur. Heb je zin en tijd? Kom gezellig langs bij Eigen Stijl concept store op de hoek Langeweg – Koninginnelaan. We horen wel graag even of je erbij bent. Aanmelden kan via de website momtrepreneur.nl.

Over Momtrepreneur: de club voor vrouwen met een bedrijf

Momtrepreneur is een club en inspiratieplatform en stelt zich ten doel het leven van moeders (en ondernemende vrouwen) met een bedrijf leuker, makkelijker en interessanter te maken. Momtrepreneur organiseert landelijk netwerkevenementen en heeft haar roots in Apeldoorn en omgeving.