Stedendriehoek

Ludieke Valentijnsactie bij Profile Heuver

APELDOORN – Profile Heuver behoort tot één van de grootste spelers in Nederland als het gaat om banden en onderhoud. Op de vestiging in Apeldoorn is er ruimte ontstaan om de Heuver-familie uit te breiden. Op Valentijnsdag zal het HR-team inclusief de medewerkers, op de locatie in Apeldoorn (Zwolseweg 216), potentiële kandidaten ontvangen. De speeddate wordt donderdag 14 februari gehouden van 17.30 tot 19.30 uur. Het team wil de belofte waarmaken: De meest klantgerichte bandenspecialist zijn die er is!

Op informele wijze wil het HR-team van Profile Heuver zich presenteren tijdens het speeddaten. Marlies Mulder, HR Officer, Profile Heuver: “Wij zijn trots op ons enthousiaste team in Apeldoorn. Er heerst een goede sfeer en dat willen we door het speeddaten op de vestiging onze kandidaten laten ervaren. En ja, wat is nu leuker dan op Valentijnsdag een perfecte match te vinden?”

Over Profile Heuver
Jeroen Langelaar, bedrijfsleider Profile Heuver Apeldoorn : ”We zijn specialist in banden, maar doen ook alles voor de klant als het gaat om onderhoud – van alle merken voertuigen – van onderhoud tot diagnose, geen vraag is ons te gek! En dit alles doen we met de nieuwste apparatuur. Wij zijn specialist in banden voor auto’s, landbouw, transport en industrie. Met veel kennis over alle soorten banden en passie voor het vak is Profile Heuver de juiste plek voor alles wat met auto’s of banden te maken heeft.”

Geen afspraak nodig
Heuver is op zoek naar ambitieuze mensen, mensen met passie voor de automotive sector. De kandidaten kunnen vrijblijvend op speeddate komen. Een afspraak maken is dan ook niet nodig. Degenen die geïnteresseerd zijn kunnen uiteraard – indien gewenst – vooraf telefonisch contact opnemen.

Altijd de beste service
De Heuver Groep bestaat uit 14 Profile Heuvers, verspreid over Noord-, Oost- en Zuid-Nederland en een bandengroothandel in Hardenberg. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en deskundigheid staan daarbij altijd voorop, vertelt Bertus Heuver, directeur: “Onze medewerkers helpen u graag met een advies over het onderhoud van uw auto of over de meest geschikte banden. Bij Profile Heuver bent u verzekerd van een complete service. Of het nu gaat om onderhoud van een auto, of om banden voor landbouw- of grondverzetmachines.’’