Stedendriehoek

Loting zaalvoetbaldriedaagse bekend

APELDOORN – Zoals de traditie van het toernooi voorschrijft, is de loting van de Columbia Veeneman Zaalvoetbaldriedaagse voor de senioren begin november. In een drukbezet clubhuis aan de Winkewijertlaan van AVV Columbia heeft donderdagavond de loting voor de 34e editie van het evenement plaatsgevonden.

Naast de leden van Columbia, die in groten getale aanwezig waren op hun traditionele clubavond, waren ook sponsoren, de scheidsrechtersvereniging en vertegenwoordigers van de deelnemende verenigingen aanwezig.
De 34e editie wordt gehouden op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 december en wordt gespeeld in sporthal Zuiderpark. Drie hele dagen zaalvoetbal door veldvoetballers. Tussen 09.00 en 12.30 uur spelen de pupillen, tussen 12.30 en 18.45 uur de junioren, en tussen 19.00 en 21.30 uur de senioren.

Voor de loting kon met trots door voorzitter Eddie Zeën van Columbia worden aangekondigd dat de hoofdsponsoren en naamgevers van het toernooi, Garage Veeneman en Bouwbedrijf Veeneman, het sponsorcontract voor wederom drie jaar willen verlengen. De sponsoren geven aan: “Puur onze liefde voor het voetbal en de fantastische invulling voor de jeugd tussen kerst en oud & nieuw is de reden dat dit door traditie gedreven toernooi onze ondersteuning verdient.” Onder applaus van de aanwezigen werden de handtekeningen onder de sponsorcontracten gezet.
Dit jaar nemen naast Columbia de verenigingen Beekbergen, Apeldoornse Boys, csv Apeldoorn, WSV, Victoria Boys, Robur et Velocitas en Albatross deel.

De indeling van de poules bij de senioren:
Poule A: Columbia, csv Apeldoorn, WSV en Apeldoornse Boys. Poule B: Victoria Boys, Robur et Velocitas, Beekbergen en Albatross.